Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myśliciell

Rozmyśliła się?

Polecane posty

Gość Myśliciell

Poznałem dziewczynę w necie i gadamy już prawie miesiąc. Planujemy się spotkać w przyszłym tygodniu. Na początku wyszło tak, że dużo rozmawialiśmy o seksie i chcieliśmy to razem zrobić. Nakręcaliśmy się cały czas, pisaliśmy pikantne rzeczy. Z tydzień temu jakos przestaliśmy w ten sposób pisać. Ona żartem zaczęła odpowiadać na moje aluzje i sama też nie zaczynała tematu. I tak jest cały czas. Żartobliwie sobie gadaliśmy i w końcu tak doporowadziłem rozmowę żeby ją zapytać o seks, bo wcześniej jak żartowalismy to pisała, że go nie będzie i nie wiedziałem jak to traktować. No i dzisiaj napisała mi, że pisze na serio, że się namyśliła i zdecydowała, że seksu nie będzie. Wszystko jedno w jakim sensie pisze, nie dałem się nabrać, bo nie chcę, żeby myslała, że zależy mi na jednym. Zresztą uważam, że do tego potrzebna jest chęć i wola obydwojga, a na pewno nie chcę wywierać na niej presji. I trudno mi trochę wywnioskować, nie wiem czy ona naprawdę serio pisze i jest o tym przekonana czy też prowadzi ze mną grę, sprawdza mnie albo droczy się. Faktem jest, że jak do niej pojadę to będę u niej po 22, bo innych połączeń komunikacyjnych nie mam. Miałem do niej przyjechać na kilka dni, bo ma stancję. I teraz mnie to zastanawia. Może rzeczywiście się rozmyśliła i tego nie chce, może chce mnie lepiej poznać? Nie wiem co o tym myśleć.

Gość fifidodo
wydaje mi sie ze zaczelo jej na tobie zalezec

jestes napalony strasznie, poza tym ona mogła z toba świrowac o seksie ale kiedy postanowiliscie sie spotkac zrobilo jej sie głupio i postanowila nie kontunuowac tematu, po 3--- chyba jestes świrem skoro myslisz ze laska ci sie odda na 1 randce (chyba ze jest lekkich obyczajow, ale wtedy nie jest wartosciowa), nie napieraj bo pomysli ze tylko o to ci chodzi a wtedy nie bedziesz mial ani seksu ani dziewczyny, :D

Gość Mysliciell
No to zapytałem, ale ona jest taka, że lubi się droczyć, tak jak ja z nią i sam już nie wiem czy mówi poważnie, nawet jeśli tak pisze czy sobie jaja robi. Poza tym spotkanie wyszło jakoś na początku. Niby żartowaliśmy, ale później jakoś serio wyszło. A z tym zależeniem to też coś jest na rzeczy. Pisała mi wcześniej coś w tym stylu, że w takim wypadku nie chciałaby zaczynać znajomości od seksu. Ale to nie wiem, dziwnie trochę. To miała być taka nasza przygoda, trochę dziwna, no ale... W takim razie nie wiem, pojadę do niej na dwa, trzy dni i nocami będziemy nic nie robić ;)

Gość a moze ona jest dziewica
tylko wczesniej udawala, ze nie jest :)

Gość Myśliciell
Ona jest dziewicą, a ja prawiczkiem. Ona 19, ja 20.

No to strasznie naiwny jesteś :D i za grosz nie znasz sie na kobiecej psychice :D Ale to taki Twój wiek, ma swoje prawa 🖐️

jak dziewica to nie mysl sobie ze pojedziesz do niej a ona od razu wskoczy na ciebie i bedziecie sie kochac,,,,,, dziewczyna pewnie swirowala na poczatku (kazdy swintuszy na gg) a teraz zaczelo jej bardziej zalezec i nie chce zaczynac znajomosci z toba seksem, tylko chce cie lepiej poznac :D

Gość Myśliciell
Nie no, jeśli pisze serio to przecież ją rozumiem. Na początku chciała i to była bardzo napalona, sama prowokowała mnie, ale widać się rozmysliła... Nie wiem co o tym myśleć. Bo spotkać to się spotkamu. Ona ma stancję, więc zastanawiam się co będziemy nocami sami robić. Dziwnie trochę...

Gość Mysliciell
Tak, na początku nie znała mnie, a jak tak trochę gadamy to jednak inaczej patrzymy na siebie i jestem pewien, że na pewno w jakiś sposób jej zależy, mi chyba też. Ale sam jeszcze ni wiem jak traktować tę znajomość. Na początku rozmawialiśmy, że chcielibyśmy już spróbować seksu i takie tam. Szkoda, bo fajnie byłoby w taki sposób tego spróbować...

Mój Drogi, czy Ty myślisz, że ludzie nocami wyłącznie kopulują??? Gdzieś Ty sie wychował?!

bedziecie układać puzzle i grać w chińczyka... a moze ty jej sie odpodobałes? Powiem ci tak, nie rob sobie nadzieji, badz soba jesli bedzie chciala to z toba zrobic to zrobi czy na 1 spotkaniu (chociaz uwazam ze to kurestwo by bylo) czy na drugim czy za pół roku

Gość Myśliciell
No ja się jej podobam, inaczej nie chciałaby się spotkać. No wiem, że ludzie nie tylko kopulują nocami, jednak dziwnie będzie być z dziewczyną sam na sam całą noc ;) A dlaczego miałoby to być kurestwo, skoro obydwoje byśmy chcieli, bo długo już czekamy?

Gość Mysliciell
A spotkań dużo nie będzie, bo mieszkamy jednak kawałek od siebie, a poza tym cały wrzesień jej nie będzie, a potem wiadomo, studia dalej. Więc pewne jest to jedno spotkanie, a dalej póki co niewiadomo.

Gość ostre rzniecie z vocalem
kopulacja-penetracja non stoper majac baterie enerdzizer nic nam nie przeszkodzi

to moja opinia, nie zna cie osobiscie, no nie wiem... "chej dziewczyno nie oddawaj sie na pierwszej randce", a powiem ci w sekrecie, że bardzo był sobie nabił punktów u niej gdyby ona chciała a ty byś przystopowal i powiedział żebyscie poczekali... ona by wtedy wiedziała że tobie nie chodzi o to, a pozniej bylaby taka napalona :P uuuuuuuuuu wiem co mowie :P

Powiem tak... aż tak znowu długo nie czekacie. 20 lat to obydwoje jeszcze młode dupeczki jesteście i multum jest ludzi w Waszym wieku, które nie współżyły. A jeżeli ona jeszcze tego nie robiła, to najprawdopodobniej chce to zrobić z kimś, przy kim poczuje sie bezpiecznie, kochana, czyli z kimś, z kim będzie w związku. Po Waszym 1 spotkaniu tę znajomość trudno będzie nazwać związkiem, to dopiero początek wzajemnego poznawania się... Bawcie się dobrze razem i nie róbcie żadnych głupot, dzieci. 🖐️

jesli ma byc tylko 1 spotkanie i nara, to jedz przeleć ja, chociaz jak dziewica to sobie nie pouzywasz, milo spedzicie czas, bedziecie miec juz to za soba, dziekuje i dowidzenia

którzy* Dobranoc.

gorzka-czekolada kiedy mam do Ciebie przyjechac na chinczyka i puzzle pobawimy sie, zamieniky kilka pikantnych zdan Ty sie rozkrecisz a ja Cie przystopuje uzbieram kilka punktow i wygram i wreszcie wygram dmuchany fotel w loterri coca-coly to kiedy mow przecie Gorzka!!!

Gość Myśliciell
Czyli dobrze jej piszę, że nie chcę na niej wywierać presji i zmuszać do czegokolwiek? Że musi być wola dwóch stron, itd. Mam się uniżenie zgadzać z tym i ją rozumieć? A może ona czeka żebym zaprzeczył i pokazał, że łatwo się nie poddaje? :p

Gość pisz to co czujesz bo na
udawaniu daleko nie zajedziesz Jak ona czuje to samo, to sie dogadacie. Jak nie to nie. Proste. Jak zalezy ci na seksie, to tego nie ukrywaj.

Gość Myśliciell
A może nie chce wyjść na puszczalską i przestała prowadzić pieprzne rozmowy? Nie mam pojęcia... ale chyba wezmę za prawdę to, że naprawdę się rozmyśliła.

to Ty taka gorzko-słodka, tajemnicza uwodzicielka, za dnia grzeczne maslane oczeta a w noc kiedy za oknem zapada zmrok Ty zamieniasz sie w sexualna domine mrauuuu

pojedziesz na miejsce i zobaczysz jak sie sytuacja przedstawia moze bedzie milo i sympatycznie a moze chemia bedzie taka mocna ze rzucicie sie na siebie jak dzikusy i wiesz ;D nie no zartuje, oj teraz nie napieraj, pojedziesz i zobaczysz jak sytuacja sie przedstawia, mozesz jej cos napomknac z podtekstem np: czy sie bede mogl w nocy poprzytulac, zobaczysz jaka reakcja i podejmiesz decyzje, moze sie okazac ze po przyjezdzie ona bedzie zdenerwowana bedzie sztywno bedzie sie wstydzila i wtedy nici z bzykanka

Gość Myśliciell
Zależy, ale też poznałem ją trochę i jeśli w rzeczywistości jest równie fajna to może być miło. Ja na początku myślałem o tym jako o jednorazowej przygodzie, ale teraz nic już nie wykluczam. Lubię ją ;) Nie jestem z kolei jakimś ostrym napaleńcem, masturubującym się codziennie, wręcz przeciwnie nawet ;) Nie jest ze mną źle.