Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 232232323

Mój były mężczyzna...

Polecane posty

Gość 232232323

z którym bardzo dużo zawsze rozmawiałam na skype usunął profil i - co sprawdziłam - założył sobie nowe konto nie zrobił tego od razu po rozstaniu ale po pół roku muszę dodać,że się "oficjalnie" nie rozstaliśmy, ale była kłótnia z piorunami pokłóciliśmy się i więcej nikt sie nie odezwał rozumiem,że to oznacza odcięcie się i koniec jest mi bardzo ciężko

Gość tak tak wierzymy w Twoją
historię. Rok czasu się do niego nie odzywałaś, a teraz Ci ciężko

Gość 232232323
a na cholerę miałabym kłamać w takiej sprawie? żadna to prowokacja jest mi ciężko, sądziłam,że on się odezwie, że zrozumie nie odzywałam się rok, bo uznałam,że mnie obraził i czekałam po prostu

Gość to niesamowite
zerwać znajomość po tym, jak laska się rok czasu nie odezwała. Istotnie, zaskakujące. Nigdy bym nie pomyślał, że to że się nie odzywa, oznacza że ma mnie w duupie. Przecież to nielogiczne.

Gość 232232323
nie rok, a pół roku chodzi mi o to czy to oznacza - jakbyście mogli nie ironizować, bo on też się w końcu nie odzywał - że teraz już chce się odciąć, że zerwać całkowicie, nawet w sferze myśli bo tak to dawaliśmy sobie tam nasze zdjęcia opisy pojawialiśmy się czasem równolegle wiem, dziecinada ale ja dzięki temu czułam, że nie wszystko stracone

Gość hm a nie możesz__
nie możesz się pierwsza odezwać? o co się pokłóciliście? Myślę, że korona Ci z głowy nie spadnie jak zagadasz i zapytasz czy to definitywny koniec znajomości i czy coś czuje do Ciebie.

Gość 232232323
no właśnie chodzi o to, że ten jego nowy profil to taki kolejny policzek, właśnie jawna manifestacja tego,że już skończył ze mną po prostu sobie nowy założył, ech ciężko się odezwać, jak się tyle milczało, zwłaszcza, że to on się zachował nie tak mam pytanie: czy jak się nie odzywałam to mogło oznaczać, że mam go w dupie, czy raczej po prostu duma co by sobie taki statystyczny chłopak pomyslał?

Gość hm a nie możesz__
Pomyślał sobie, że masz go gdzieś. Tak samo jak Ty myslisz o nim, a też pewnie u niego to duma.. lub złość na Ciebie. Zapytaj go prosto z mostu, ale na spokojnie i będziesz wiedzieć

Że....... MASZ GO W DUPIE. Ewidentnie.... On już zaczął o Tobie myśleć w czasie pzeszłym w tym samym dniu w którym sie pokłociliscie... Jestem tgo pewna!....

Gość 232232323
no to akurat bardzo przykre słowa, bo ja go nadal kocham

musicie byc strasznie zzwistnymi ludzmi,skoro zadne z was sie nie doezwalo przez tyle czasu do siebie beda w zwiazku. Oboje jestescie siebie warci a Ty po pol roku sie zastanawiasz co to znaczy.. istnieje takie cos jak komunikacja interpersonalna, rozmowy, pytania,odpowiedzi..po to jest zwiazek, jestes niedojrzala,skoro po klotni milkniesz,zamiast wyjasnic problem i isc przez zycie wspolnie je pokonując..

Gość 232232323
łatwo powiedzieć zupełnie nie znasz sytuacji równie dobrze on mógł się odezwać, zwłaszcza, że to on mi rzucił słuchawką i powiedział, ze nie będzie gadał tu nie chodzi o dumę, ale o to, że już po prostu zwątpiłam w każdym razie póki mi się świecił co wieczór to jednak czułam się w miarę ok, ech a teraz to już wiadomo

Gość hm a nie możesz__
Nic Ci nie pomożemy, ponieważ tak niestety on pomyślał. Proponuję wyciągnąć rękę.. niezależnie od tego, kto zawinił. To jedyne rozwiązanie.

Gość a najlepiej zamiast ręki
wyciągnąć język i zrobić mu niesamowitego loda z obowiązkowym połykiem. Wówczas powinno być dobrze

Gość 232232323
a nie mógł pomyśleć, że go nadal kocham ale po prostu czekam aż da znak, aż przeprosi? no i co ten nowy profil oznacza? nowe życie? :o wiem, że nie pomożecie mi pewnie, po prostu plakać mi się chce

Gość hm a nie możesz__
A nie pomyślałaś, że może czeka na znak od Ciebie?

Gość 232232323
ale dostał, zakaz skrętu w lewo, ze skrzyżowania z Świętokrzyską

Gość hm a nie możesz__
nie rozumiem ;)

Gość 232232323
ja też nie :) to nie ja pisałam

Gość 232232323
a czy to nie znaczy też, że ma mnie gdzieś, skoro nawet po kłótni nie może sie odezwać? przecież jak facetowi zależy to walczy, robi coś

Gość hm a nie możesz__
Zależy od charakteru ;) A może stwierdził, że ma dość, że nie wyciągnie tym razem ręki? Kolej na Ciebie.

faceci sa o wiele bardziej zawzieci niz kobiety..skoro sie nie odezwal, nie czuje takiej potrzeby,zmienia profil bo chce sie odciac,i sam tez zapewne zwatpil.. a moze juz mu uczucie minelo.. jednak nie znamy p0owodu waszej klotni, ciezko sie wypowiadac, nie znajac szczegolow .. czy rzeczywiscie gra byla warta swieczki.