Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemowa_podobno

Czy to ja jestem problemem?

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeeeeee
co za idiotyczny zwyczaj! ja pierdole

Gość problemowa_podobno
boze ludzie ja nie wymyslam zwyczajów

Gość w wielkopolsce
tez nie ma gorzko dla świadkow...gorzko jest zarezerwowane dla mlodych.. swoja droga skoro teraz sie klocicie o taką bzdure to co bedzie potem?

Gość problemowa_podobno
zazwyczaj tak jest ze to o bzudry są kłótnei a na powazne tematy sie rozmawia zreszto wy nigdy o bzudre sie nei poklociliscie??

Gość my nie
my sie klocimy tylko o 1 jedyna rzecz wtracanie sie jego matki...dla mnie to jest powazna sprawa wiec klotnie sa tylko o to i tylko przez to...

Gość maszka n.
Twoj narzeczony jest jakis niedorobiony. Ani decyzji nie podejmie, ani nie zaakceptuje, ze ty podejmujesz, a razem też nie chce - to go spytaj, czy kurwa tesciowa ma wam wybrac swiadków czy kto? W ogóle nie byłam na żadnym weselu, gdzie świadkami byłaby para. Nie wiem, z jakiej racji świadkowie mają udawac drugą pare młodą. Przeciez jest wiele mozliwosci - mogą byc solo, ale mogą tez miec swoich partnerów. Jak juz ktos bedzie wymagał całowania od swiadków - swiadek pocaluje swoją partnekę, a swiadkowa swojego partnera. A jak wam sie to nie podoba - wybierzcie dwóch facetów swiadków albo dwie babeczki i sprawa zalawiona. Kurwa jak on z takiej błahej sprawy robi dramat, to ja wolę sobie nie wyobrażać, jak sie zachowuje, jak problem jest naprawdę powazny