Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maskra

Wykorzystal mnie??

Polecane posty

Gość Maskra

Byla taka sytuacja. Znalam mojego kolege od poczatku studiow. Fajny inteligentny dzentelmen, od czasu do czasu do mnie wpadal czy gdzies wychodizismy, pomagal mi tez czasami jak dojezdzalismy pociagiem na zajecia. Umowilismy sie na piwo. Siedzielismy rozmawialismy 3 godzinki jak zawsze, na kazde tematy, totalny luz jak z bratem. Potem postanowilismy sie przejsc do parku jak to mielismy zwyczaj chodzic i co? I nagle on zaczal sie do mnie dobierac, bylam w szoku, przycisnal mie do drzewa i zaczl calowac, bylo to tak szokujace i oblesne ze doslownie zamurowalo mie. On majacy dziewczyne, ja chlopaka, tyle lat znajomosci i nagle okauje sie ze wcale go nie znam, ze to obcy czlowiek. Poczatkowo myslalam ze moze piwo na niego tak zadzialalo ale nie, przy wadze ponad 80kg ypicie dwoch piw nie daje az takiego czuba. Nigdy nei poczulam sie tak wykorzystana. Nienawidze ludzi. Czuje taka zlosc i niedowierzaie ze to sie wgole wydarzylo. Tu taki fajny kolega bratnia dusza doslownie, moj idol poniekad bo sarszy dwa lata i wygadany i po prostu jakbym go znala od urodzenia. A nagle obca osoba zupelnie, jakis sapiacy, oblesny, agresywny typ. Chociaz na szczescie nic wiecej mi nie zrobil, to imo to czuje sie jakby mnie zgwalcil, rzucil sie na mnie z jezorem i dotykal a ja dwa razy lzejsza nie mialam szans. Nie wiem co mam robic teraz. Zapomniec? Ale jak?

Gość Markqqq
jak jesteś fajna cipka, to dobrze zrobiła, ja też pewnie starałbym się Cię wykorzystać, bo cholernie uwielbiam, przyjemność jaką daje sex, z taką laską!!

Gość Napewno
Jakis zboczeniec.