Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grfgfgty

Bolący żołądek

Polecane posty

Gość grfgfgty

Mam problem, od 2 dni boli mnie żołądek. wczoraj ból był nie do wytrzymania, wypiłam nalewkę z orzecha włoskiego i jakby przeszło, ale ból dziś utrzymuje się nadal (aczkolwiek słabszy). Zawsze dostaję niestrwności po surowej papryce, a w poniedziałek sporo jej zjadłam... Teraz nie mam ochoty na jedzenie, bo wciąż boli, wczoraj miałam wrażenie jakbym miała kamień w brzuchu, miałam problemy z wypróżnieniem się . Dziś jest już z tym lepiej, ale nie wiem co może wyeliminować ból. Doszły mdłości. Dodam, ze biorę tabletki antykoncepcyjne ale nie wiem czy to ma związek... Proszę pomóżcie

Gość aaaallllaaaa
weź ranigast a nawet dwa i idź do lekarza rodzinnego mnie tak boli od 10 lat a mam 26 i mam wrzody można to podleczyć czyli co masz mdłości ból w środku i na zewnątrz żołądka, zgagę

Gość grfgfgty
Mam taki denerwujący ból, ale jest do wytrzymania już dziś. We wtorek wypiłam 3 łyżeczki olejku rycynowego, może to przez to? Zgagi nie mam, wymiotować też mi się nie chce. Tylko ten ból...

Gość aaaallllaaaa
to idź do lekarza rodzinnego Zdrówka Życzę

pij dalej nalewkę z orzecha włoskiego z kocanki kup se tabletki na niestrawność sa ziołowe a ranigast to leczy objawy a nie przyczyny

Gość grfgfgty
Boli mnie w dołku troszkę pod mostkiem i trochę pobolewa po lewej stronie. Piję teraz colę i mi się solidnie "odbekło" po niej, wychyliłam też kielonek tej nALEWKI z orzecha włoskiego. Zjadłam też na siłe troche jogurtu. Już boli mniej, ale mam nadal mdłości i wstręt szczególnie do wszystkiego co słodkie... Wymiotować mi się teraz chce ale nie będe wywoływać wymiotów...

koniecznie idź do lekarza. półtora tygodnia temu mojej mamie też się wydawało że boli ja zołądek. Męczyła się całe popołudnie i w nocy z bólu nie mogła spać. Poszła do lekarza a on skierował ją na USG i okazało się że ma kamienie w woreczku żółciowym

hmm jeśli po lewej stronie to raczej nie woreczek. Ale moja mama miała takie same objawy. Do tej pory nie może patrzeć na jedzenie, wszystko ją odrzuca, nawet zapach. Idź do lekarza najlepiej dzisiaj bo z tym nie ma żartów!!!!!

Gość grfgfgty
Ale moje bóle nie są aż tak uporczywe, zebym nie mogła spać. Mnie teraz tak jakby "ćmi"

wypij ciepłą gorzką herbate i weź sobie kropli zołądkowych..zawsze pomaga..moze jakas grypka grasuje:P

to najlepiej idz do lekarza bo faktycznie nie wiadomo boli cie w okolicy żołądka ale to nie musi być żołądek nie cie przebada ja tak zawsze robię chodzę do lekarzy i później sam sie leczę a to co mi przepiszą to nie wykupuje