Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciamajda22

Możliwe, ze to ciąża?

Polecane posty

Gość ciamajda22

Od 10 dni biorę tabletki anty, zażywam je regularnie. W tym czasie mnóstwo razy kochałam się ze swoim chłopakiem. Od 3 dni odczuwam okropne mdłości, mdli mnie i nie mam apetytu. Każdy zapach i jedzenie wywołują wstręt. Doszedł ból żołądka i wczoraj zauważyłam krwawienie. podobno takie plamienie na poczatku przyjmowania tabletek się zdarza. Czy mogę z całą poewnością wykluczyć ciążę? Dziwnie się czuję...Ale przecież tabletki chronią przed ciążą, po to są. Dodam, ze ostatnio okres miałam wywoływany i dzień przed tym okresem też spałam z chłopakiem więc było bez zabezpieczenia 9a do owulacji mogło już dojść) pomóżcie.

Gość hmm powiem Ci__
Powiem Ci, że tabletki podobno dają pewność dopiero po około miesiącu przyjmowania ich. Więc sama sobie odpowiedz na pytanie.

Gość ciamajda22
Podobno chronią już pierwszego dnia :o Kiedyś je już brałam jakieś pół roku i wsyzstko było super. Tylko teraz coś się pogorszyło

Ja też słyszałam, żę niby chronia od pierwszego dnia, ale lepiej przez pierwszy miesiac nie szaleć ;) i sie zabezpieczać

poczatek przyjmowania tabletek anty tez mialam tak jak ty,wrocilam go mojej lekarki mowiac ze mam odruch wymiotny i zle samopoczucie i zaraz mi zmienila na inne,bralam pol roku marwelor,ale tabletki maja skutki uboczne w moim przypadku nabawilam sie guzka w piersi. guzek usuniety i tabletki tez. pozdrawiam

Po prostu masz źle dobrane tabletki. Idź do lekarza niech zmieni je na inne.

Gość ciamajda22
Brałam je rok temu i było wszytsko okej. Teraz nic nie jem, boli mnie żołądek, mdłości. Nie pomagają typowe sposoby leczenia- cola, krople żołądkowe. Czyli to nie ciąża?

Jeśli wzięłaś 1 tabletkę 1 dnia cyklu, tzn. pierwszego dnia krwawienia to ciąży nie ma, gorzej jeśli później.