Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ByLE bY oDpiSac

Golenie włosów łonowych

Polecane posty

Gość ByLE bY oDpiSac

Mam pytanie czy wy golicie penisa i dla pan czy wolicie owlosione czy ogolone ;> ? ;-)

Gość agatka0612
Uwazam ze facet nie powinien golic wlasow lonowych! Kobieta owszem ale facet nie!

Gość fdeee
Dlaczego facet nie? Raz jeden chyciałabym mojemu ogolić i poczuc gołe jajko, ja się golę czasami nawet na zero, zalezy od nastroju. Chłopaki czemu się a w zasadzie SE nie golicie???

O a to zależy bo przy seksie oralnym włosy trochę przeszkadzają zresztą chyba jak kobieta jest mocno owłosiona to też panom przeszkadza tak?

Gość kulenamole
mój nie goli i wcale go do tego nie namawiam, wystarczy mi chyba to jak sama się meczę i wolę żeby sobie zaoszczędził nieprzyjemności... ale jak kto lubi;)

Gość golenie wlosow lonowych
mnie wkurza to, ze dziewczyna musi byc wygolona na picus glancus :O moj chlopak tak lubi i mnie szlag momentami trafia. Nie da sie miec idealnie gladka cipke 24 godziny na dobe, siedem dni w tygodniu :O przeciez te wloski odrastaja, czesto dochodzi do jakis podraznien, a po depilacji depilatorem/woskiem wlosy zaczynaja wrastac w skore :O a moj facet? nie goli sie ani sie nawet nie podcina :O ostatnio sie zbuntowalam i nie gole sie jak glupia.. co najwyzej co 3-4 dni sie gole. Ile ja bym dala zeby raz na zawsze pozbyc sie wszystkich wlosow lonowych!!!! :O

Gość fdeee
bez przesady! Golę raz w tygodniu. Czasami chodzi mi po głowie zeby zapuścic busz, niechby chłop zobaczył jak jest z buszem przy oralu..., to może by sie ogolił. (ale to tylko zimę, bo teraz bym tego nie ZNIESŁA) ;-) ;-)

jakbyś dała kilka tysięcy pln, to możesz się pozbyć ;) o depilacji laserowej słyszałaś?

Gość golenie wlosow lonowych
depilacja laserowa nie kosztuje kilka tys zl. Wystarcza 3-4 zabiegi, w odstepie 2-3 miesiecy. Koszt jednego zabiegu - ok. 500 z. Wiec wychodzi w sumie plus minus 1500-2000 zl. Ale kto jest na tyle porypany, zeby takie pieniadze wydawac na depilacje laserowa :O nie sram pieniedzmi, a szkoda

Gość Jeszcze szczeniak
Ja mam włos łonowy w uchu możliwe by mi tam wyrósł?

Gość kaska.
a mi wlosy lonowe nie przeszkadzaja.:) przeciez to jego sprawa, czy jest ogolony czy nie... do niego nalezy wybor, jak sie lepiej czuje, a nie bd go do niczego zmuszac.:)

Gość co to w ogole za upadek
Ja nie gole swoich wlosow lonowych, bo moj maz sobie tego nie zyczy. Ja tez nie chce, by on sie tam golil, mezczyzna ma wygladac jak mezczyzna, a nie jak kilkuletni chlopczyk :O

Gość a ja luubie
lubie gdy mój chłopak ma włoski one często do orgazmu doprowadzają gdy si ę kochamy w pozycji misjonarskiej (ja na nim) a ja czasem gole ale chłopak tak bardzo ode mnie nie wymaga...

przyznaję, irytujące! faceci powinni wiedziec jak to jest. mnie denerwuje owlosienie na jajkach podczas oralnego ;>

Gość gosciuu
Ja slubiesie golic na jajkach i poczatku penisa, do tego podcinam sobie wlosy ogolnie. Lubie miec takie ogolone jajka wszystko jest dzieki temu bardziej widoczne napewno przyjemniejsze dla kobiety jak robi lodzika. A ja sam lubie sobie popatrzec na swojego wacka i jajka bo mnie to podnieca. Ale golenie wszystkiego na zero to niestety masakra bo po 2 dniach strasznie swedzi.

Gość smoczyca yca yca
moj goli bo go o to prosze :)

Gość jaTeż......
ja sobie gole co 2 dzień :) taki busz mi sie wgl nie podoba

Gość kogle
witam kiedys nie golilem ,a teraz jak mi odrosna to mi bardzo pszeszkadzaja i gole od wielu lat

Nienawidze kłaków na jajach ;P Ogolnie nie lubie wlosow na ciele, no ale jak juz facetowi urosna, to niech sobie sa, klaty i nog golic nie musi. Ale pachy i genitalia - owszem. I nie jest to dla mnie pedalstwo, tylko oznaka dbania o siebie ;)

Gość fwffwfgwgwGF
Mój facet nie goli, tylko trochę przycina, ja podobnie, tzn nigdy nie golę się na zero, tylko podgalam z boku i przycinam włosy nożyczkami. Oboje nie lubimy całkowitej depilacji, więc przynajmniej ten problem mam z głowy:)

Gość Pawlooooo
A ja sie tam gole zawsze na zero - odwdzieczam sie swojej kobietce za wiecznie gladka cipeczke. Dodam, ze jestem obrzezany.

Gość Pawlooooo
A i mam też rzecz jasna pejsy

Gość magnezzziiaaa
ja tez nie lubię jak jestem owłosiona tak samo jak facet ma chaszcze jak dla mnie faceci powinni chociaż strzyc na króciutko jesli na zero to problem...poprostu to estetyczne w przypadku oralu albo sexu

Gość poieram ja tez
sobie golę moje klejnoty

Gość milyyy
uwazam ze nalezy dbac o siebie obecnie facet z gaszczem tragedia widze to czasami po sporcie pod pryszniocen wspolczuje partnerkom tych facetow ))) (( oblecha

Gość milyyy
zapraszam na maila slawek20011@interia.pl prezentacja golonego))) zadbanego

Gość bebeblue
to pokaż miły to swoje no wiesz co

Gość milyyy
a la na mailaka bo to filmik))

Gość milyyy
slawek20011@interia.pl