Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ambitny chłopak

Dlaczego...?

Polecane posty

kobiety wola jak sie cos dzieje... sa glupie bo zamiast docenic goscia, dojrzalego, dajacego uczucie , zaufanie itd. pracuje, ufa, star asie, dba itd... to dla kobiety za nudne... wiec wybieraja takiego co pije, bije, wyzywa, zdradza, bo sie dzieje... a z e placza tego nie widza...

Gość Ambitny chłopak
Kolorowa Kredkaaa Problem tkwi w czym innym. Nigdy nie jestem pewny swych decyzji może dlatego, że zawsze musiałem sam o coś walczyć a w domu miałem czasem nie miłę chwile a Babcia wzięła się za moje wychowanie ( A wiadomo Babcia jak wychowuje wnuczka to rozpieszcza Go a tu coś zrobić za Ciebie a to to a to tamto ;) ) stąd gdy chcę podjąć decyzję uaktywnia się mój system obronny czyli strach "A co pomyślą inni, czy moja decyzja będzie miała na coś wpływ"

chlopcze, zadam ci proste pytania: lubisz siebie ? za co? nie lubisz siebie? za co? to z automatu da ci odpowiedz na twoje dylematy i wskaze co nalezy zmienic

Gość Ambitny chłopak
Zawsze szczery: Lubię siebie za bycia sobą, skromność ale i lojalność Nie lubię siebie za brak pewności siebie

Gość blaa...la..la
Był świetny, kochany, nigdy się wspólnie nie nudziliśmy. Przynosił nawet kwiatki :) Mieliśmy szalone pomysły, które wspólnie realizowaliśmy. Można powiedzieć - wymarzony związek. Niestety 100% zrozumienie to nie wszystko. Poza tym są jeszcze inne rzeczy. Sex...zawsze miałam na niego ochotę, on na mnie też, ale było coś takiego jakby się mnie bał - nigdy nic sam nie zainicjował (on myślał inaczej, myślał że jest po równo). Ale sex to nie wszystko, jest jeszcze prawdziwe życie w którym on się nie sprawdzał. Zawsze byłam krok przed nim. Pewnie większość kobiet potrzebuje "prawdziwego" faceta i nie mam tutaj na myśli jakichś meneli, którzy będą sponiewierali ukochaną :) Ja otrzymywałam masakrycznie dużo miłości - pamiętaj - jej nadmiar też się może przejeść i w końcu być niestrawny.

Gość Ambitny chłopak
Bycie* A i jeszcze nie lubię siebie za to, że czasem więcej mówię niż robię, filozofowanie

Gość Rrademenes82
Darku,zamiast zakładać kolejne topiki na kafe,zrób coś z sobą,bo nie tędy droga.(twój stróż) :classic_cool:

Gość Tabaluga sobie struga
Jak świat światem czytając ten topic skąd wiesz, że On Darek mimo, że Ambitny chłopak nie przedstawił się Nam?! o.O

Gość pisz..pisz..
Nie chciałem Cię urazić,ale pamiętam Twoje tematy,kafe to nie jest dobry pomysł na rozwiązywanie problemów.niestety

Gość pisz..pisz..
Szczerość to moja wada chyba,może zrób czarny nick z namiarami,jak tak lubisz to miejsce,na pewno kobiety się odezwą. Jesteś naprawdę wartościowym chłopem.🖐️

Gość kolorowaa kredkaaa
"Problem tkwi w czym innym. Nigdy nie jestem pewny swych decyzji może dlatego, że zawsze musiałem sam o coś walczyć a w domu miałem czasem nie miłę chwile a Babcia wzięła się za moje wychowanie ( A wiadomo Babcia jak wychowuje wnuczka to rozpieszcza Go a tu coś zrobić za Ciebie a to to a to tamto ) stąd gdy chcę podjąć decyzję uaktywnia się mój system obronny czyli strach "A co pomyślą inni, czy moja decyzja będzie miała na coś wpływ" No i co z tego, że masz tego wszystkiego świadomość. To zajebiście, ale musisz zacząć coś z tym robić. Ze strachem trzeba walczyć. Ja pół swego dotychczasowego życia wszystkiego się bałam. Dziś jestem szczęśliwa. Weź się w końcu za siebie chłopie. Masz już swoje lata, masz wszystko poukładane w głowie i zdajesz sobie sprawę ze swoich wad. Masz w ręku narzędzie potrzebne do tego, żeby się zmienić i czuć się ze sobą dobrze i co my Ci tu możemy pomóc. Teraz kolej na Ciebie.

Gość blaa..la...la
kolorowa kredkaa masz rację :) Wszystko zależy od ciebie, bądź sobą, bądź prawdziwym mężczyzną:)

Gość axa666
"Dlaczego ambitny, ciekawy świata oraz szukający rozwiązania w każdym problemie chłopak jest mniej atrakcyjny dla dziewczyny aniżeli łobuz po zawodówce dla którego priorytetem jest wyjarać zielsko, wypić? " Dlatego,ze zadzi szpan.Dziewczyny wybieraja tych zlych,bo tacy ich kreca.Ale te dzieczyny zazwyczaj wybieraja zlych mezczyzn i pozniej tkwia w takim toksycznym zwiazku.Wiec jesli dziewczyna woli takiego "bandyte" to niech sobie z nim bedzie.Widocznie nie jest Ciebei warta.

raz ze szpan, dwa ze taki zawsze jest dusza towarzystwa, a trzy ze taki zawsze ma pieniadze, bo jest zaradny! Nie mowie ze legalnie, uczciwie ale zawsze przy kasie, a kobiety przeciez... ;)

Gość Ambitny chłopak
Nie, nie będę rejestrował bo i tak często tu bie bywam. Jestem obserwatorem dlatego tu bywam aby poobserować opinie innych na dane tematy :)

Gość kolorowaa kredkaaa
Tak Mr T a kobiety przecież... wybierają facetów wg swoich potrzeb. Nie wiem tylko czemu zazdrościcie facetom takich pustaków. Kobiety są różne, mają różne hierarchie wartości. Paskudnie uogólniasz.

Gość Ambitny chłopak
No ze szpanu to wyrosłem. Teraz jak kupuje ubrania to anwet z ciucholandu. taka sama koszula z New Yorkera czy z innych "bajerowskich" sklepów, która tam kosztuje 60 złotych w ciucholandzie 8-12 zeta i starcza ;)