Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arnilka

kto mi poradzi?

Polecane posty

Gość arnilka

wiem ,zedla niektorych to glupie ,ale pisze.Poznalam kolege na czacie i klikamy tydzien, codziennie. On jest sympatyczny i dowcipny, ale na privie nie chce gadac ,bo sie boi, ja go tez sie troszke boje.Porwadzimy luzne rozmowy i mimo, ze napisalam ,ze jestem malo atrakcyjna- gryba to on pisze ,ze lubi mnie.Nie wiem co o tym myslec.Na razie on jest bardzo niesmialy(takie mam wrazenie) i nie wybiega naprzod, a ja tez go lubie ,ale taka sama jestem- dzikus.czy moze z tego cos byc? bo ja chyba licze podswiadomie na nie wuiem co?on jest z daleka.Czy oplaca sie to ciagnac?

Gość szklanapogoda
ja tez ma takiego kolege zanmy sie juz 2 miesiace tylko tak roznica ze z czatu przenieslismy sie na gadu i nk wiec wiemy jak wygladamy.tez jest bardzo mily i dobrze nam sie gada jak bysmy znali sie od dziecka.ale my jestesmy tylko kolegami (ja mam meza i corke)on o tym wie.ale pewnie sie spotkamy bo sie lubimy.moze pogadaj z nim troche dluzej na czacie i za jakis czas zaprpoponuj na priv.

Jasne, że się opłaca :) Może trafił swój na swego? Nie można z góry przekreślać znajomości. Trzeba dać sobie szansę. Bądźcie w kontakcie, rozmawiajcie, a z czasem się okaże, co z tego wyjdzie :) Powodzenia!

Gość szklanapogoda
wlasnie bjedlonecka ma racje poczekaj troche.gadajcie sobie to sie lepiej poznacie i moze akurat.a jak sie chcecie spotkac to w miejscu publicznym(zawsze bezpieczniej )

Gość szklanapogoda
dokladnie bjedlonecka dobrze mowi poczekaj jeszcze.gadajcie poznacie sie lepiej i wogole moze cos wyjdzie.(a jak chcecsz sie spotkac to w miejscu publicznym zawsze bezpieczniej)

Gość arnilka
dzieki za rady, ale na privie nie poklikamy ,bo on nie chce - on sie obawia czegos chyba, zreszta ja troche tez i to wlasnie problem