Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uczennica16

Nauczcielka to moja przyjaciółka??

Polecane posty

Piszę żeby podzielić się z wami moimi przeżyciami,ponieważ nie sądzę,a może się mylę, żeby to był problem.. No więc..: W 2 klasie gimnazjum miałam nauczycielkę,uczyła mnie ona J.Polskiego,nie lubiłam jej...wręcz nienawidziłam...ona była dla mnie tak wredna że żal...,a może wydawało mi się...nie wiem...ale to już nie ważne... później...w dzień zakończenia roku napisałam do niej ze ją przepraszam za to że byliśmy wredni...a ona o dziwo do mnie odpisała....i teraz koleguje się znią, może nawet więcej...spotykam się z nią, chodzę na zakupy... Wiem że to dziwne,ale podoba mi się to... Lubię ją!!

Gość juz nie jestes jej uczennica
e o jak da mnei to z deka dziwne jesli prawde piszesz ;P. A ona ile ma lats?

No racja;)) Ona ma ok.30 lat;) Jestem w ciągłym szoku takiej sytuacji, a polubiłam ją niemiłosiernie ;P

Gość onomatoopejjjka
ale ona cie jeszcze bedzie uczyc??

Gość kozetka_psychiatry
A ona nei ma męża? Wiele nauczycielek jest samotnych, moze brakuje jej kogos do towarzystwa/ kolezanki, bo inne nauczycielki ze szkoly to często zawistne zołzy wiec z takimi nie warto sie kumplowac poza praca. A jesteście juz na "Ty"?

Ok już jestem. nie kozetka_psychiatry nie jesteśmy na ty, i to najbardziej wkurza... I właśnie niema męża...ale ona ba bardzo duzo przyjaciół. wiem o niej można powiedzieć w 99% wszystko

Gość a może to
lesbijka i powoli przygotowuje cię do roli swej kochanki:-P

trzeab rozdzielac zycie prywatne i zawodowe - w pracy mogla byc zupelnie inna osoba niz teraz, jak sie poznalyscie - to norlane i nie mogla sobie pozwolic wejsc na glowe wszystkim uczniom

m a d z masz rację i my też byliśmy dla niej bardzo wredni!! ja się do niej tak przywiązałam że nie wyobrażam sobie co by było jakbym do niej nie napisała...-to juz trawa rok, ponad

A wracając do tego że jest lesbą;) to nie sądzę bo to ja wszystko tak pociągnęłam, ja do niej pisałam i ona tylko odpisywała, a teraz to żę piszemy czy się spotykamy jest standardem.