Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonja s

moj facet nie odrywal oczu od dziewczyny

Polecane posty

Gość sonja s
wiem ,ze kazdemu moze podobac sie druga strona. nie chodzi o to ,ze mam mu to za zle ,ze nie jset slepy. chodzi mi wlasnie o te gapienie przy innych

Gość lolitka o indianskiej urodzie
hej wszystkim to ja indianinka i chcialam napisac ze bardzo cie przepraszzam juz wiecej nie bede,bo jutro ci go odbije na zawsze a ty sobie wez mojego bo juz go nie kocham.pa

Gość hercules junior
ojej no, facet zauroczyl sie. spodobala mu sie...a jak jeszcze zna sie na motoryzacji..to juz naprawde ideal :D

A z drugiej strony, to ja bym odrazu CZEPLA meza. Zawolalabym go do kuchni i powiedziala kilka slow.

Gość sonja s
nie jestem taka ,zeby robic sceny.... zreszta nie stal sie wielki dramat. nie zdradzil mnie, potrafil mnie nawet przy tamtej pocalowac w polik i przytulic...tylko nie wiem czy nie dla zmylki

mnie tez pocałował jak byłas w kuchni a moj w kiblu.to prawda.to ja.

Gość sonja s
tani podszyw. niestety lolitko to nie ty. brak ci klasy

no mowie ze to ja:) co tam u was slychac? przeciez wiem ze brak mu gdzies zeba jak mnie całował ale nie pamietam z ktorej strony:)

Gość a te imie
podszyw.głupia babo nie rob sobie jaj.i idz stad.jak jestes taka madra to poopowiadaj cos o motorach i silnikach....won!!! a do ciebie autorko...zrob z tym pozadek jak najpredzej...

Gość a skad piszesz
czy ktos zauwazył ze wczoraj był podobny temat?? mi sie skojarzyło po tej indianskiej urodzie rewers tez cos pamieta?

Gość sonja s
i co ? podziala awantura? wydaje mi sie ,ze nie tedy droga

no u mnie podziałalo niestety.nie zebym wybuchła ale dałam mu do zrozumienia ze nie podoba mi sie to i ze dluzej tak byyc nie bedzie bo jestesm tym zmeczona i nie czuje sie swobodnie. podziałalo i skonczyło sie . jest teraz skupiony tylko na mnie :)

Gość sonja s
ale czy warto robic chryje z takiej bzdury? zdarzylo sie dwa razy i nie predko sie powtorzy. moze lepiej zapomniec a i on zapomni

"predatorxxx jest typem slicznej dziewczyny z natury... ma nieco indianski typ urody, czarn wlosy...czarna oprawa zielonych oczu - zreszta bardzo intrygujacych. nie maluje sie jak laski z dyskotek. ubrana byla kobieco ale nie wyzywajaco. spodniczka, bluzka z odslonietymi pleckami podkreslajaca figure i sandalki na obcasie " Czy to o niej mowa?

Gość a skad piszesz
tak o niej mowa:D ale prowo i po co ludzie takie bajki pisza??:D zall

Gość sonja s
zaraz wracam, ide kupe jak wróce odpowiem na pytania sory

Jeszcze nie jedna taka sytuacja bedzie kiedy twój facet obejrzy sie za inną. Kwestia jest tylko taka, czy ty to zaakceptujesz, tobie tez serce zadrży nie raz...na widok innego...kiedyś.