Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde ze tez te tesciowe

heheh ta moja tesciowa

Polecane posty

Gość kurde ze tez te tesciowe

chcemy u córki pomalowac pokój no i mi powiedziala ze ona ma farbe bo jej strasznie duzozostalo ja mowie to ok tylko pigment dokupimy i bedzie ok ona na to do mnei ze ma pigment taki kakaowy to fajny kolor wyjdzie taki kawowy, to bedzie do mebli i zaslonek pasowac:O oszz kurwa mac ja mówię ze no ladny ale mi taki bardzie pasuje do kuchni albo przedpokoju albo nawet naszego pokoju ale napewno nie do dzieciaka i ze pomaluje na taki jak jest (łososiowy, taki dziwny róż) a ona ze ten kolor okropny jest jak malej powiesilam firanke w lalki to przyniosla mi w jakies liscie bo to firanke dobrze widac i sąsiedzi sie smieją ze u nas lalki wiszą (mieszkamy z tesciowką w tym samym bloku) o kiurde a co mnei sąsiedzi obchodzą mówi do mnie zeby bron boze na niebiesko nie malowac bo to brzydki kolor ja pytam czemu mowie ze moja mama ma na blękitno i zajebiscie to wygląda bo ma dobre oko do dobierania dodatków itd ciotka tez ma na niebiesko i wcale dobrze to wygląda, a ona mi na to no to wiadomo jak ktos ma meble dopasowane to ok ale jak tu brązowe meble to bedzie brzydko wyglądac (co ona mysli ze one niebieskie meble mają :O) ajjj i lazi i dzwoni mi co chwile zeby na kakaowo malowac:O

Gość love by ...
olej tesiowa , to twoje zycie, twoj do m i twoja rodzina nie pozwol na to by to ona miala decydujace zdanie.. niech pogada , ale i tak trzymaj sie swojego

ja też niesłuchalaby teściowej, przeciez to wasze mieszkanie i wasza córka. Nie pozwólcie, zeby weszła Wam an glowe. Powodzenia!

ja bym nie zmienila decyzji chocby ona proponowala najpieknieszy kolor na swiecie,a wszystko po to,ze postawic na swoim i powiedziec jej,ze kazdy urzadza swoje mieszkanie wedlug swojego gustu:P ale ja wredna jestem:)

Gość wectra
Nie pozwól sobą rządzić ja mam podobnie ale to moja siostra imama tak by chciały rządzić ale ja nie pozwalam

Dziwnych masz sąsiadów, że się dziwią, że córcia ma firankę w lalki. Jak byłam młodsza, miałam w misie, lalki, kubusie puchatki i nikt sie nie sral. Olej teściówkę, to Ty masz mieszkać tak, jak chcesz. A mąż nie może kazać jej się zamknąć?