Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polećcie prosze

Krem do cery mieszanej przed 30 rokiem życia

Polecane posty

Gość Polećcie prosze

Szukam fajnego kremu który by się fajnie wchłaniał, był dobry pod makijaż. Wcześniej używałam garniera

Gość olay
bedzie dobry

Jesli masz troszke kasy to polecam biotcherm( w tubce) jestem zadowolona:)

Gość A czy te
kremy są dobre na cerę trądzikowa??

biotcherm jak najbardziej ...nabawilam sie wczesniej problemow...uzywalam zbyt wysuszajacych kosmetykow do cery mieszanej(ze wzgledu na gdzie niegdzie wychodzace pryszczyki) pani w sklepie polecila biotcherm do cery mieszanej sklonnej do alergii i zakazala stosowania innych mocnych preparatow zastosowalam sie i jak narazie juz okolo 3 miesiace buzka czysta nawilzona:)

no zapomnialam dodac ze problemow nabawilam sie po stosowaniu vichy (normaderm) niby do cery mieszanej:)

Gość A jaka jest........
cena tego kremiku, dostepny w aptekach bez problemu??

ja place 30 euro(mieszkam za granica) ile kosztuje w polsce nie mam pojecia:( sprawdz na allegro pewnie bedzie polowe tanszy..jest nie w kazdej aptece ale w tych wiekszych na 100% cena jest dosc duza ale uzywam go od kwietnia i jeszcze nie wykonczylam 1 opakowania:) wystarczy go doslownie tycke(mniej niz glowka w waciku do uszu:)

Gość normaderm vichy
jest przereklamowany. Matuje skóre ale ściąga, a pryszcze... mnożą sie:-(

normaderm vichy jasne jak sie po nim na buzi reka przetarlam to caly talk zszedl wygladalo jak bym sie luszczyla ...no a tani to on tez nie jest...

Ja ogółem używałam kremu nawilżającego dla cery normalnej i mieszanej z Nivea Visage w tubce. Jak dla mnie był dobry. Teraz używam firmy Diadermine i jest bardzo dobry. Kremy powinno się zmieniać co jakiś czas, ja zmieniam co pół roku.

Gość A który konkretnie
krem z nivea visage czy olay, jestem przed 30tką, z cerą trądzikową

Sisi, krem Diadermin kupowałam w Niemczech za 10,99 euro w przeliczeniu na złotówki wg. kursu średniego to jakieś 45,50 zł, ale pewnie w Polsce będzie różnica +/- 10 zł. , tak myślę :)

>> A który konkretnie do cery trądzikowej polecam Nivea Visage. To tak moim skromnym zdaniem :)

sea breze dzieki:) tradziku juz sie wyzbylam (jak narazie:)) no to nie drogi ...kupie zaraz jak mi sie skonczy,a nuz widelec podpasuje bo sporo tanszy od biothermu:)

Gość Cerze
mieszanej ze sklonnosciami do tradziku dobrze robia kremy z kwasami owocowymi. Rewelacyjny jest pod tym wzgledem krem z wyciagiem z papai. Mnie oprocz tego bardzo pomaga utrzymac w ryzach przetluszczajaca sie skore i wyskakujace czasami pryszcze krem z ekstraktem ze sluzu slimaka :)