Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam doświadczenia

Szcześliwe związki

Polecane posty

Gość mam doświadczenia

to te w których kobieta spełnia oczekiwania mezczyzny. Wszystkie z pozoru udane małżenstwa poznane z bliska to parodia. Żona łagodzijego złe nastroje, robiąc piekne minki, tulac go, robi wszystko , by on był szczęsliwy, a on co w zamian jej daje, zazwyczaj kwiatka.... . Pamiętam jak pewna osobka opowiadała o swoim wspaniałym męzu. W trakcie rozmowy wyszło, iż nawet herbaty sobie sam nie zrobi, a gdy już dostanie doniesiną pod sam ryjek to jeszcze się złosci, bo nie jest osłodzona! Moje małzeństwo też wyglądałoby na cudowne, gdybym robiła wszystko czego pan i władca sobie życzy.Teraz po latach mam w dupie czego on chce, wreszcie zrozumiałam ,że moje życie to moja sprawa, no i co już nikt nie uważa nas za cudowne małżenstwo!

Gość blebleblesruuu
Prawda, szczera prawda! moja kolezanka wchodzi w dupe męzowi, a jak coś jest nie tak to on wyzywa ją jak gówno, a ta itak mówi do niego misiek i tuli sie jak pies! Twierdzi, że ma wspaniałego męża i obnosi sie z tym.

Gość a bywa tez
często tak, że dziewczyny po przejściach mają bardzo udane związki, no cóż panowie wtedy sie obawiają, że każdy napotkany fagas okaże sie lepszy niż on. Znam taki związek, ona puszczała się , no prawie z każdym.Teraz, po ślubie z fajnym facetem, który pilnuje jej jak oczka w głowie, wszystko za nia robi. Widzicie dziewczyny, nie warto być porządna, zazwyczaj porządne dostają w malżeństwie po dupie.

Gość tropiczka
to prawda im bardziej włazisz facetowi w tyłek żeby go uszczęśliwić tym bardziej on jest niezadowolony i traktuje cię jak służącą i nie szanuje

Gość mam doswiadczenia
dochodzę do wniosku, że facet powinien wiedzieć, że jest tylko elementem związku, nie, nie głowa domu!