Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eesseczka

kolor wiazanki do sukni

Polecane posty

Gość eesseczka

sluchajcie, tak sobie ogladam rozne zdjecia slubne panien mlodych i dziwie sie,ze wiekszosc wybeira biale kwiaty-roze- do swoich wiazanek przy bialej sukni! czy to nie jest maslo maslane? nie lepiej sie czyms wyroznic? jakis kontrast dac?? czemu ma to sluzyc,bo panna mloda musi byc cala w bieli?? nie rozmawiam o gustach,ale sie zastanawiam po co trzeba byc cala biala, jak jakas zjawa.. a jak sie da chocby inny kolor-czerwien,pomaranczowy,roz,zawsze to inaczej,nie?? co wy myslicie o tym? spytalam wczoraj kumpele co sie hajta za miesiac jaki kolor wybrala kwiatow... spodziewalam sie czerwieni,bo to ladna brunetka, slicznie by jej bylo...a ona ze bialy...no szczeka opada..czemu trzeba wygladac tak monotonnie?? bo nie kumam :(

ja tez chcę białe albo seledynowe, nie lubie czerwonych, rozowych kwiatów, a pomarancz zupelnie odpada mi sie podoba jak suknia biala i bukiet bialy jedynie wstązka jakasinna no i lodyzki widac zielone dla mnei to tak delikatnei wygląda i o tochodzi tego dnia zeby wyglądac delikatnie :)

Gość eesseczka
ale mozna miec jeszcze zielone, fioletowe .. a jak ta biel wyjdzie na zdjeciach? blado..

Gość kasiaczek_myszka
skoro dla ciebie biale kwiaty wyjda za blado to wybierz inne ale nie narzucaj swojego zdania innym pannom mlodym kazdy bierze to co sie mu podoba a ten bukiet z linka jest okropny - to znaczy kolory moze i fajne ( choc ja takich nei lubie) ale kształt mi sie nie podoba

Ja też będę mieć kwiaty kremowe, mam suknię w kolorze ecru i zimny róż nie pasowałby. Nie podoba mi się taki wielki kontrast typu kwiaty mocnoczerwone czy ciemnofioletowe. Pomarańcz z kolei jest paskudny. I bynajmniej nie bierze się to stąd że muszę być cała na biało.

Gość eesseczka
hm no ten link wyzej nawet ok,choc tu juz wszelkie barwym,ale przynajmniej zdjecia beda duzo lepsze niz takie z bialym bukietem. monochromatycznie jest zle.. po prostu mdlo i blado.nie lepiej jakos sie ozywic? nie narzucam nic PM a dyskutuje :):)

Gość a ja bede miec
bladorozowe roze,przewiazane wstazka tak by bylo widac zielone lodyzki

Gość Mala Zuzia
Nie narzucam tylko proponuję może akurat się spodobają. Tam są też inne bukiety ja nie mówię, że ma koniecznie wybrać ten. Ale ten akurat mi sie osobiście podoba.

Gość ja mialam taki bukiecik
Ja do sukni ecri z elementami srebra mialam bukiet z dwoch kolorow roz- kolor rozowy z kolorem creme de la creme( taki krem wpadajacy w pomarancz).Bukiet byl sliczny taki cukierkowy, slodki.

Gość kobieta.............
Ja mialam biala suknie, we wlosach diadem, do tego krwista czerwien na paznokciach i bukiet z bordowych roz ozdobiony krysztalkami :) Pieknie to wygladalo na zdjeciach :)

Gość kobieta.............
Kolejna zazdrosnica :D