Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliannnna

czy dwa tygodnie po porodzie cc można kąpać się w jeziorze?

Polecane posty

Gość liliannnna

chciałabym wyskoczyć gdzie s na weekend, morze, jezioro, czuję się super, już nie krwawię, cięcie zabliźnione i zastanawiam się czy coś stoi na przeszkodzie, zebym wchodziła do wody?

zapytaj lekarza. Mi po wycięciu znamion zabronili na 3 miesiącu kąpać sie w jeziorach itp.

Gość liliannnna
no wlaśnie z tymi lekarzami jest tak, ze co kolejny to opinia inna, niektórzy lubią przsadzać, inni olewają, a ja szukam jakiejś zdroworozsądkowej osoby, która może z własnego doswiadczenia podpowiedzieć.

Gość gosianica
ja bym sie bala jeszcze kapac bo rana jak jest slabo zablizniona moze sie otworzyc i jeszcze zakazenie moze sie wdac wiec po co ryzykowac?

Gość liliannnna
rana jest tak zabliźniona jakby już miała z dwa miesiące, goi się u mnie jak na psie, ja się bardziej zastanawiam nad tym co jest w środku? czy jeśli macica nie jest do końca obkurczona to czy kąpiel moze zaszkodzic?

Gość ja tam nie wiem
A co z połogiem, bo mam nadzieję że nie masz zamiaru potraktować go tamponem??? po porodzie musisz się oczyszczać a nie kisić w sobie. Poza tym, rana nie jest jeszcze dobrze zagojona i bardzo łatwo złapać jakiegoś gronkowca, paciorkowca czy coś w tym stylu. Ja bym sobie jeszcze darowała

Gość liliannnna
nic mi już nie leci, ale i tak myślałam by sobie podpaskę do stroju wsadzic, na wszelki wypadek

podpaska w stroju? fe daruj sobie te kąpiele w takim razie przeciez to nie ostatnie wakacje w twoim zyciu

Gość zamiast
jeziora prysznic :p

Gość gderajaca baba
chyba napisala to ta sama co temat czy z dwutygodniowym noworodkiem mozna wyjechac chociaz bys sie tak samo podpisala dziewczyno

bez przesady, kapac sie w zasyfonym jeziorze 2 tyg. po cc:O:O:O widze ze malo chce ci sie dbac o swoje zdrowie:O dla wlasnego bezpieczenstwa zrezygnuj z takich ekscesow, jeszcze sobie zdazysz poplywac....

Gość liliannnna
zonk kochana, zwykły przypadek, tamta to nie ja:-p