Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mrau mrau

Ja i mój Eks ?? Faceci kobietki HELP !!!

Polecane posty

Gość Mrau mrau

Otóz rozstalismy sie rok temu. Ja powiedzielam dosc, ze wzgledu na jego przyjaciolki, klotnie, to ze wszystkiego sie czepial, i nie szanowal mnie. Minely 3 miesiace i chcial wrocic. Zgodziłam sie ale takze poinformowałam go ze uprawialam seks z kolezanka. Wkurzył sie i juz nie chcial ze mna byc :D Teraz mineło sporo czasu przyjaznilismy sie czasami uprawialismy seks, ja ciagle cos czuje do niego. Wyznalam mu co czuje i głupio zrobilam, zaczoł mnie unikać, olewac. Wiec i ja mam go w dupie. Jedyne co przekazal mi to to ze za rok mozemy sie przyjaznic. A dodam ze w miedzy czasie chcial byc z jedna z jego przyjaciolek tylko go olala :) Mnie sie wydaje ze szuka kogos do zycia a jak nie znajdzie bedzie chcial wrocic do mnie ? Co o tym sadzicie ? Faceci pomocyy :D !!!

Gość adaskost
A ja radze zmienic dilera...albo bierz połowe

Gość LatteVanilla
Moim zdaniem narozrabiałaś trochę :/ ale olej go zupełnie pokaz ze jestes wartosciowa i cenna, zmień sie w kobietę wartościową i wtedy masz ostatnia deske ratunku... Pomozcie lasce a nie ja gnoicie !!

Jedyne co przekazal mi to to ze za rok mozemy sie przyjaznic jaki skrupulatny wszystko wyliczył :D

Gość mrau mrau
wiecie co ja go bardzo kochalam gdy bylismy razem, nie chcialam onim myslec odrzucalam mysli o nim przespalam sie z kolezanka w efekcie mialam go dosc bo 3 razy mnie uderzyl wyzywal komplementow zbyt malo czulam sie nie doceniona slaba bylismy razem 5 lat :( mialam depresje przez pol roku stanelam teraz na nogi, nadal tesknie za nim... ale odrzucam te mysli jak najdalej, znalazlam swietna prace trenuje taniec, teraz mysle tylko o sobie... za rok go oleje choc wiem ze wczesniej bedzie chcial rozmawiac ze mna... to typ chama i egoisty od przykrych słow po to ze zaczol mnie bic bo go rzekomo wkurwilam bo zle cos zrobilam, przy smazeniu nalesnikow skaplo na podloge i awantura masakra :( stos przyjaciolek bo on poklocony z matka a ojciec mu zmarł nie mial nikogo ... wiec musi miec kolezanki ... rozumiecie zastepowaly mu matke wujka babcie ciotke itd on musial komus sie zwierzac.. np przyjaciolce swojej eks przy winie :( tak bardzo mu nie ufalam sadze ze dobrze ze tak czułam bo my kobiety mamy przecxzucie jesli sie nas zdradza. on byl moja pierwsza miloscia mlodziencza...

dla mnie to jakieś chore zależności występują między wami wszystkimi.... Dziewczyno uciekaj od świra jak najdalej!! I co z tego że był Twoją młodzieńczą miłością?????? a chcesz żeby był ostatnia jak Cię w końcu tak skopie i pobije że doprowadzi do śierci??? :O Ogarnij się....

Gość mrau mrau
zawsze udaje ze jest ok... usmiechnieta ale sa momenty gdy smutnomi ale rozum kaze mi sie nie lamac... wiecie coo ? bo je sie najbardziej ze kiedys znowupowie ze mnie kocha boje sie ze znowubede słaba ... jak temu zaradzic ?

Gość mrau mrau
extentet masz racje Dzieki :) od swirow lepiej z daleka, on ma cos nie tak z psyche tak mi sie zdaje ale nie wiem co w nim siedzi to cos jest dziwne ale jego jciec byl alkoholikiem znecal sie nad rodzina, matka toksyczna wariatka to pewnie dlatego taki jest geny ... szacunek to podstawa !

najważniejszy do samej siebie mrau mrau.Pomysl sobie że będąc z takim oszołomem możesz przegapić na prawdę fajnego i wartociowego faceta ;)

Gość leydy
A moze extend jej były sie zmieni :D ii bedzie mega romantico :D skoro to facet z młodzienczych lat taka miłosc jest pieękna :) :D