Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *************

błagam faceci pomóżcie!!!czego wy tak naprawde pragniecie???

Polecane posty

Gość dobra rada***
grunt to uczyc sie na cudzych doswiadczeniach i bledach, a wtedy nie trzeba samamu sie sparzac :)

Gość MK ile masz
nie jestem wróżką różką :D więc bądź łaskaw mnie poinformować

>nie jestem wróżką różką:D więc bądź łaskaw mnie poinformować no niestety ale wole nie ujawniac na forum ze mam 15 lat :P jak bardzo chcesz wiedziec to mozesz pomęczyć mnie na mailu ;]

Gość MK ile masz
męcz się sam :P ja nie piszę do panów z kafe 🖐️

Gość morsssss
... .-. .- - .- - .- - .-

Gość facet67687
Potrzebujemy wladzy, pieniedzy i seksu.

Gość facio_1
grubego portfela+wacka=sex

Gość facet 29 letni
próbuje ciebie zrozumieć i jakoś nie potrafię, na jakiej podstawie wyciągasz takie wnioski? co koleżanka ma fajnego inteligentnego faceta a ty nie? może ta koleżanka bądź koleżanki mają inny milszy charakter niż ty? Piszesz że jesteś inteligentna, widać nie tak bardzo skoro żeby coś zrozumieć potrzebujesz założyć topik na kafe. Wiesz jak tak ciebie czytam to wydaje mi sie że jesteś raczej typem odludka i paniusi z zadartym noskiem niż normalną 19-latką. Napisałaś coś o seksie na który nie masz ochoty, czyżbyś żyła w tak wyidealizowanym świecie gdzie seks jest dopełnieniem MAŁŻEŃSTWA?? :D Dziewczynko wnioskuje że tobie brak jest podstawowego obycia z facetami bez względu w jakim są wieku.

Gość facet**
czego pragnę ? dobrego sexu, pieniędzy i stanowiska

no prosze prosze, wchodze z ciekawosci i co widze? :P topik ma tytuł " błagam **faceci** pomóżcie!!!czego wy tak naprawde pragniecie???" jeśli nie zmieniła płci to jestem dosc pewny ze mam lepsze kwalifikacje do wypowiadania sie na ten temat niz ty moglabym uzyc tego samego argumentu ze jest to forum dla kobiet, ale z przyzwoitosci sie powstrzymam :P oh no niestety nie na kazda staje no w moim przypadku to sie nazywa PEDOFILIA , wiec to objaw normalnosci :) dodam tylko ze taki argument' ty masz lat tyle bla bla..' jest nie na poziomie bo uniemozliwia dyskusje ktora jest celem owego forum. pzdr. ładnie mi lat dodałas przepraszam czytajac kafe mozna by sie raczej zastanawiac czy jest jakas sytuacja w ktorej jeszcze nie byłas obserwuje i doswiadczam i prosze powiedz w jakim innym topiku mowilam ze bylam w podobnej sytuacji? zapewne bardzo niewielu. :) powiedziała 16stolatka do 19stolatki bo, cholera, takie rzeczy sie wie i nie trzeba byc filozofem :) ty to k**wa musisz byc nieźle doswiadczona zyciowo kto tak powiedzial? bo ja nie :)

Gość szkoda nerwów na
niektórych...mi ostatnie zwykłe ścierwo(babsko) tak pisała że brak słów... mam dystans do tego forum,ale ta s***przekroczyła wszelkie granice żeby ją żmija w c....ukąsiła

Gość czego chcą
to ty nie wiesz hehehe