Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mogą byc

buty na slub - mogą byc??

Polecane posty

Gość mogą byc
a zapomnialam napisac jestem panną mlodą i szukam butów białych, srebrnych lub perłowych i sama niewiem co wybrac :O

Gość mogą byc
Gość molooko
zdecydowanie pierwsze. w końcu jesteś Panną Młodą... tamte też inne też ładne, ale nie dla Panny Młodej...

Gość mogą byc
a czy ta zolta podeszwa nei przeszkadza?? W tych bucikach z pierwszego linku

Mi nie podobają się te żółte podeszwy. Ogólnie mogą być, ale trochę brak im klasy.

Gość ohohohhoho brak klasy
toc to buty na jedno noc a poza tym niebedzie ich wogle widać bo suknie z reguły są długie

Gość gem_ma
a mnie sie podobają te z pierwszego linku...:-) po weselu spokojnie możesz je ubrac do dżinsów :-)

Gość upuppppupupup

Gość koszmar po prostu
kOSZMARNe, jakieś powykrzywiane, tandetne MAm pytanie - czy Ty chcesz isc do slubu w butach za 29,90 ?????????????????????

Gość mogą byc
aha czyli dla ciebie buty chocbym niewiem jak koszmarne ale byly za 299zł to mozna na slub zalozyc a takie ktore sie podobają ale są tanie to juz nie:O?? Szukałam tanich bialych butów bo nie cierpię tego koloru i w ubraniach bialych nei chodzę ale ja nie pytalam o cene tylko o ich wygląd bo chodzilo mi o sam wzór, bo i tak butów przez allegro bym nie zamowila pS te buty kosztują 39,90 ktos tu chyba ma problemy ze wzrokiem:p

Tylko nie kupuj tych z wolna stopa i palcami bez przymierzania, ja takie kupilam i chodzic w nich nie moge, bo mi spadaja, a skoro to na slub to juz w ogole mialabys problem :)

Po co się pytasz nas o opinie , a póżniej za każdą krytyczną się obrażasz? Podobają Ci się to kupuj, nie to nie. Dla mnie to tandeta i jej sama cena na to wskazuje, nigdzie za taką ceną nie znajdziesz dobrych butów.