Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plameczka1000

Plamienia na początku ciąży...Czy ktoś miewał ?

Polecane posty

Gość Plameczka1000

Pewnie jest już taki podobny temat , ale jakoś nie mogę żadnego znaleźć ...I tworze nowy bez względu na wszystko :) .Otóż podejrzewam że jestem w ciąży , niestety nie mogę stwierdzić który to tydzień... Ok 14 dni temu wykonałam test ciążowy ,druga kreska była mało widoczna ale była. Wczoraj wystąpiły u mnie plamienia i trwają do dziś , mają odcień brunatny , sądzę że już się kończą... Wystąpiły w dniu spodziewanej miesiączki. Czy któraś z was miewała takie plamienia w ciąży ?

wszystkie plamienia w ciąży trzeba konsultowac z lekarzem gdyż mogą być potencjalnym zagrożeniem dla utrzymania się ciąży

ja tak miałam i to nie raz radzę udać się do ginekologa może przepisze odpowiednie leki

Gość skoro
14 dni temu zrobilas test a plamien dostalas w dniu spodziewanej miesiaczki to kiedy ten test zrobilas ----------w owulacje? w kazdym badz razie zkontaktuj sie zlekarzem

Gość skoro
skontaktuj mialo byc

Gość Plameczka1000
Nie w owulacje , nie wiem kiedy miałam owulacje , nie mam cykli 28dniowych , a w cyklach 28 dniowych owulacja wypada 14 dnia , ja tak nie mam .Tak po prostu wyszło że 14 dnia ,

Gość blassas
ja dostalam plamien w dniu spodziewanego okresu, a potem jeszcze 3 dni po. Z tym, ze tego bylo bardzo malo- niewielka ilosc na papierze i koniec Ciąża przebiega prawidlowo, jestem w 20 tygodniu

Gość skoro
ale owulacja jest zawsze 12-16 dni przed okresem wiec jesli- powtarzam- test byl zrobiony 14 dni przed spodziewana miesiaczka to to oznacza ze najprawdopodobniej byl zrobiony w owulacje

Gość skoro
po prostu druga faza cyklu tyle trwa nawet jesli nie masz okresu 28-dniowego

Gość Plameczka1000
Jeśli jestem w ciąży to , to nie ma znaczenia , bo wtedy owulacji nie ma.Proste

ja mialam plamienia zaczely sie pod koniec 6 tyg kiedy mialam juz potwierdzona ciaze przez gina i trwaly do...27 tyg z przerwami :-/ ale wszystko skonczylo sie dobrze, oprocz tego ze lozysko bylo patologiczne u mnie moja przyjaciolka miala jednorazowe plamienia tez w terminie spodziewanego okresu i u niej wszystko bylo ok

Gość skoro
idz sie dziewczyno troche pouczyc bo nic nie wiesz na temat

Gość Plameczka1000
Nie nic nie wiem ani trochę...Nie będę się z Tobą kłuciła bo to chyba Ty nic nie rozumiesz , nie wiesz o co mi chodzi....

Plameczka1000 jesli zrobilas test i wyszly dwie kreski nie ma znaczenia czy blade czy nie- ja mialam tak samo.. plamienie tzw. bez krwi wystapilo dokladnie w dniu spodziewanej miesiaczki .. i trwalo okolo 3 -4 dni.Poszlam o lekarza i wszytko bylo ok. Teraz zostaly dwa tygodnie do porodu. Moze powtorz sobie test tak na szelki wypadek albo idz do ginekologa .Na usg bedzie widac czy to ciaza czytez nie.. i skad te plamienia... pozdrawiam. Nie cztaj zlosliwych kometarzy bo to tylko psuje nerwy..