Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cała.ona

Faceci, gdy widzicie kobiete jedzącą loda to

Polecane posty

Hmm ... nie wiem czy mi śmiałości wystarczy ... Ale spróbujmy :) Delikatnie, długimi "pociągnięciami", tak żeby w jej ustach znikała całość, a przynajmniej duża część loda, z oblizywaniem od czasu do czasu językiem jego "podstawy" i koniuszka ...

noooooooooo :classic_cool: mnie juz nie tylko zaczynają drżeć rece ale i cos wiecej doktorku wiedziałam ze opiszesz to namietnie :) już" gdzies" Cie spotkałam i podobało mi sie to co pisałaeś :)

to może teraz porozmawiamy o daniu głównym ;):D banan :) jak bym go obieła ciepła dłonią i zaczeła wkładac do ust,.....ale tak ....obejmując ustami i zalewając go ciepłem i wilgotnościa moich ust....??

Gość Trybusz
Temat wyraźnie zmierza do alkowy;)

Gość Trybusz
Bardzo ogólne pytanie-ale łapczywa konsumpcja lodów bądź bananów, na którą mogę patrzeć to jeden z moich ulubionych odczuć i widoków;)

Gość Trybusz
pozostawiam to w sferze domysłu;)

Truskawki powiadasz? Trudny to temat. Ale zawsze można je mocno schłodzić i po odgryzieniu końcówki, trzymając za szypułkę, wodzić po gorącym, nagim ciele leżącym obok, znacząc na nim słodką ścieżynkę, po której następnie usta udałyby się na wędrówkę poznawczą ;)

trybusz-łapczywa konsupcja...ale ze co taka z podgryzaniem ??czy może chodzi tylko o jak janszybsze skończenie posiłku;)??nie lubisz kiedy ktos bawi sie jedzeniem ;)??

Gość Trybusz
Mi za to najlepiej wychodzi jajecznica-na śniadanie jak znalazł:) Kiedyś nawet zostałem uraczony dośc oryginalnym komplementem-......mrrrr....... jestes mistrzem patelni;) W miejscu kropek było ładnie wymruczane moje imię;)

Gość Trybusz
łapczywość i podgryzanie może iść w parze+ogień w oczach symbolizujący głód;)

Wciąż przy truskawkach zostajemy? ;) Poza wytyczaniem nimi szlaków na niepoznanych jeszcze wzgórzach i dolinach można nimi, z uwagi na dość ... sugestywny kształt, podjąć próbę penetracji co bardziej rozkosznych zakamarków, a skutki ewentualnego zgniecenia owocu łatwo językiem usunąć można, ku obopólnej satysfakcji ;)

Gość Trybusz
Wyczuwam jeszcze coś innego ale to wyszeptałbym Ci na ucho;)