Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracujei juz

nie lubie ludzi

Polecane posty

Gość pracujei juz

ktorzy ciagle placza i uzalaja sie nad soba, ze im źle, ze nie daja rady, ze ich zrzera bieda, ze nie strcza do wyplatyy, a nic z tym nie robia

Gość wkurzonaosoba
ta, uwierz, ze wyjsc z biedy jest bardzo trudno

Gość pracujei juz
nie mowie ze nie, ale patrze na swoich znajomych ktorzy mi mowia a Tobie to dobrze, masz to sro tamto, a nam nie starcza do wyplaty, ale jak oni o 16.00 jedza przed telewizorem cieply obiad i pija zimne piwo to ja jestem w polowie pracy i walcze jak zrobic aby bylo dobrze, jak oni w soboet grilluja nad jeziorem to ja zapierniczam w innej pracy. I ja ten obiad "cieply" z tym piwkiem przed telewizorem jadam 22-23 , a zeby z zna pobaraszkowac za przeproszeniem to musze sie spac polozyc o 2 czy 3, a o tym grillu to moge pomazyc chyba ze przy okazji. I dlatego mnie to denerwuje, aczkolwiek nie zzamienilbym sie z nimi lubie to c robie i pasuje mi takie zycie, i nie zawsze bylo dobrze ale nigdy nie plakalem tylko buzie zamknalem , zeby zacisnalem i sobie mowilem bedzie dobrze i wygralem

Gość pracujei juz
tak fajna mi sie podoba, poza tym ze oprocz okienka z kafeteria otwarte sa jeszcze 4 , i dwa na laptopie stojacym oboh , ale ja nie nazekam lubie ta prace i niezamienilbym na inna

Gość Do pracuje i juz
matko boska, w głowie mi się nie mieści jak dorosły facet może wchodzić na portal typowy dla kobiet i wpisywać tak głupie topiki i który się chwali że "nie płacze".... Myślę, że zamiast zastanawiać się kogo lubisz a kogo nie powinieneś udać się do lekarza i poprosić o kurację hormonalną. Więcej testosteronu a mniej babskich estrogenów.... Jak ja za to nie cierpię takich facetów-cieniasów emocjonalnych i psychicznych, a raczej "facecików"0- w twoim przypadku. Swoją drogą ciekawe czym się zajmujesz.Z twojej wypowiedzi wnioskuję, że pewnie jesteś jakimś magazynierem który zapierdziela cały dzień żeby ledwo 3000 brutto zarobić.żałosne

Gość din___
żaden facet który przesiaduje na kobiecym portalu nigdy nie nie wygrywa tylko PRZEGRYWA.Dla mnie jestes nieudacznikiem, pierdołą życiowa. Skąd się biorą kobiety które wychodzą za takie niemęskie pierdoły?

Gość wszedzie dobrze
gdzei nas nie ma....