Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metaxasunset17

Zapalenie jajników/przydatków

Polecane posty

Gość metaxasunset17

Witam dziewczyny! 6 dni temu, dość spontanicznie, przeżyłam swój pierwszy raz. Od tamtej pory nie czuję się dość dobrze, wkręciłam sobie, że to ciąża, ale zostałam śmiechem zabita, bo przecież po takim czasie to niemożliwe żeby czuć jakieś objawy. Tak więc: bolą mnie jajniki (czuję takie kłucie, a czasem jakby 'ssanie'), mam stwardniały brzuch, skoczyła mi temperatura, jest mi trochę niedobrze i generalnie czuję się zmęczona. Kobitki na forach grzmią: TOŻ TO CIĄŻA! Tylko jak, pytam, po 2 dniach (bo już wtedy czułam sie źle) mogę cokolwiek czuć? Przecież po takim czasie nawet do zapłodnienia nie dochodzi... Jedyne co mnie niepokoi, to brak okresu (choć nie wiem, bo przez kilka dni po stosunku miałam krwawienia jednak nie tak intensywne jak zawsze - a w tym czasie powinnam mieć @). Jak sądzicie, czy to zapalenie jajników czy jestem jednak z tych jasnowidzących, które przed zapłodnieniem już wiedzą, że coś w nich rośnie? Dodam, że mam nieprzyjemnie pachnącą wydzielinę z pochwy, która po zaschnięciu zostawia na bieliźnie żółte ślady (jak twierdzą niektóre panie to śluz ciążowy, tylko jakim cudem dwa dni a nie 10 tyg po stosunku?). Co o tym sądzicie?

Gość jak wyżej
Zapomniałam dodać, że mam lekką biegunkę i w krzyżu mnie łupie.