Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakajaka

Jaka cipka?

Polecane posty

Gość Jakajaka

Nie wiem co zrobić z włoskami na cipce. Golę od lat okolice bikini i podcinam nożyczkami ale niezbyt mocno. Mojemu facetowi to nie przeszkadza, że mam włoski. Ale ostatnio dotarły do mnie słowa, że "era włochaczy już dawno minęła":O. Nie wiem czy zgolić się całkowicie, czy zostawić mały paseczek, trójkącik...Jak myślicie? A jakie są wasze cipki?

Gość jakajaka
A ty głupi kretyn. To już kurwa o fryzure zapytać n ie można???

Gość jakajaka
Wygodnie mi jest tak jak teraz ale chciałabym coś zminić, no bo w końcu mąż 8 lat widzi tą samą cipkę:O ( mam przynajmniej taką nadzieję:P)

Gość liq
A mnie się podoba całkiem wygolona cipka, ew. wąski paseczek krótkich włosków. Łatwiej o higienę, i bardzo całuśna. ;)

Gość __gonzo__
lubie wygolone ale nie końca, paseczek wystarczy, podczas minetki niezbyt miło wyciągać kłaczki z buzi poza tym rada taka jak wyżej, rob tak aby ci było dobrze a mode mniej w d.... -g

Gość jakajaka
dziękuję za wypowiedzi:)

zaspiewam Ci a Ty nos Noś długie włosy jak Ty gol tego jeża bądz europejka noś kolorowa bielizne i rozowe sukienki w lato obowiązkow zgol bobra bo jak sie bober potem nasaczy to śmierdzi jak kawa inka co nam to misiaczek od rana serwuje..

zaspiewam Ci a Ty nos Noś długie włosy jak Ty gol tego jeża bądz europejka noś kolorowa bielizne i rozowe sukienki w lato obowiązkow zgol bobra bo jak sie bober potem nasaczy to śmierdzi jak kawa inka co nam to misiaczek od rana serwuje..

Gość jauwielbiam
ja uwielbiam wygolone ewentualnie mały paseczek

Gość JarekK__
Paseczek jest sexy, ale do minetki lepiej zgolić całość.

Gość jakajaka
No i zostawiłam paseczek:) Jestem taka gładziutka i tak ładnie to wygląda, że wciąż się dotykam:D:P

Gość kurdebele
taaa i ciekawe jak długo będzie taka ładna i gładka, zaczną kłaki odrastać, szczecina kująca, podrażnienia, heh nie, dziękuję:]

Gość na 2.
łyse cipki to mają 5-latki...

Gość jakajaka
No i z tą zmianą to trafiłam w samo sedno:D. Mąż nie potrafił się odessać od niej:P nawet jak ja już nie chciałam:). Dla takiego lizania i ssania to warto się golić nawet 2xdziennie:D. Dziewczyny, warto!