Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

judith27

Dla sexu zrobi wszystko!!!

Polecane posty

Gość regrhet
ale kto???

Gość 1234567....
no własnie kto ????

Gość kakakakakakakaka
nimfomanka np;-)

Gość regrhet
a jest tu taka???

Gość feja
ja kiedys taka byłam ae zwalczyłam cholerstwo;)

Gość feja
wychodzi się za mąż;-)

Gość A już chciałem Tobie
coś pisać... ale mężatce nie wypada ;/

Gość regrhet
a ja szukam takiej

Gość feja
oho aż ciekawośc mnie bierze cóż to takiego pisz i tak małżeństwo mam do d.....

Gość feja
a czy pomogło ?aż za bardzo teraz apetyt na seks znacznie mniejszy hmm a może pora męża zmienić?;)

Gość hehe uwielbiam dziewczyny
ale wlasnie dlatego wolę sie nie żenić :) trochę tym można zepsuć ;/

Gość feja
i masz racje jako singiel mozesz wiecej;)

Mój chłopak jest ze mną dla sexu...kocham.go i jak zmienić nasz powód bycia..ja chce z nim być ale nie dla sexu..kocham go...czy jeżeli jesteśmy razem on coś do mnie czuje czy tylko chodzi o sex???....nie wiem jak to zmienić...i jak to rozmieć...On mi nie daje spokoju...widać ze sie stara o mnie...ale chyba jest tylko jeden tego powód:( < przepraszam ze nie napisalam treści ...ale niechcący mi sie wysłało zanim napisałam wszystko> :(

Gość feja
wiesz co sam seks to za mało żeby związek przetrwał

Gość nie sypiam z komiczne
dorosnij 95% facetow jest z kobietami przez kilka pierwszych lat przede wszystkim dla seksu, potem jak im ich kobieta sie seksulanie znudzi to dlatego ze sie przyzwyczaili do obiadkow i prasowanych koszul, zal im dziecka lub maja zobowiazania finansowe:-) 3% to geje, ktorzy sie ukrywaja 2% pozostali

Gość feja
hehehe ja już to wiem najpierw fascynacje wariacje a potem tylko nuda rutyna i seks do d.....y

Gość BartN
Mysle ze poprostu siedzac u podstaw waszego zwiazku troche sie wam pomieszaly priorytety, wy kobiety nie oddzielacie milosci od sexu, my tak, wiec jesli jeszcze za czasow kiedy sie poznawaliscie, juz uprawialiscie czesto ze soba sex, to on moze byc juz poprostu przyzwyczajony do swojej dziurki, i nic wiecej, mialem tak podobna sytuacje, po 3 latach sie obudzilem, ze wracajac z treningu karate wpadam do swojej na bzykanko i ide do domu, tak wiec jesli tak czujesz, to pewnie tak jest, z tym trzeba uwazac, nie mowie ze jest to zle, ale nawet jesli chodzi o sex, co za duzo to nie zdrowo, jakas magie tych chwil sie powinno zachowac, ja preferuje 2, 3 razy na tydzien, i to pozwala trzymac w wodzach i milosc i sex:D

Gość feja
może i masz racje ale nie zgodze sie ze faceci odzielaja seks od milosci no chyba ze jestes wyjatkiem

Gość BartN
Jesli facet cie zdradzi, to nie znaczy ze cie nie kocha najprawdopodobniej dalej czuje do ciebie bardzo wiele, popatrz, mamy w glowie zakodowane rozmnazanie i obrone rodziny itd, dla tego prawdziwy facet nie pozwoli ci tyrac po nocach w fabryce i nie da ci zrobic krzywdy, ani dzieciom jesi sa tak owe, ale jesli przed jego oczami pojawia sie okazje do sexu(zaplodnienie, bo nasza podswaidomosc tak mysli, podtrzymanie gatunku itp) to sie dlugo nie zastanawia, wiadomo ze ten instynkt juz troche zanika, natomiast kobbiety sie przywiazuja itd, z zalozenia, bo to z kolei tez juz nanika, ale jesli kobieta zdradzi to nie kocha, a facet sie wk..wia i chce wszystki rozwalic, jesli na odwrot, facet sie cieszy, a kobieta placze

Wydaje mi sie że narazie jest ze mna dla sexu. :( Kiedyś jak sie nie widzieliśmy troche czasu...i do mnie dzwonił to nie powiedział ze sie za mną stęsknił tylko że już mu brakuje sexu . Moze kiedys to sie zmieni..;(

Gość feja
jak facet zdradzi to po pysku i kopa w d....e ;) sama nie wiem co to zdrada jak to jest zdradzic kogoś ,

Gość BartN
pogadaj z moja byla, ona wie jak to sie robi, ja osobiscie mam slabe sumienie, i nie dal bym rady, u mnie jak widac tez zwierzecy instynkt zanika, a co do kolezanki, probowalas nie dawac mu okazji do sexu?? zobacz jak sie bedzie zachowywal po jakims czasie apstynecji

już tak robiłam..wtedy był taki miły...i tak sie starał...ze wkońcu po jakimś czasie znudziło mi sie jego marudzenie i zrobiliśmy to. Szantażował mnie że sie obrazi ...ale nie zwracałam na to uwagi...długo to ciągłam...dochodziło tylko do pieszczot...no i tyle..

Gość BartN
A w sprawach codziennych pomaga ci, jest za tobą, mozesz na niego liczyc?? bo jesli nie to masz problem, ale jesli jest w obec ciebie wpozadku i nie masz problemow z nim w sensie ze nie rozmawia z toba, i ze sie nie opiekuje, to moze poprostu jestes ekstra laksa i lubi uprawiac z toba sex, pomysl nad tym, czy masz w nim oparcie mimo wszysto

Jest przeciętnie...Nie widzimy sie dzień w dzień... Ale jak chodzi o rozmowę i różne problemy to mogę na niego liczyć...może nie do końca ale przeważnie tak... Chyba jestem przewrażliwiona przez poprzedni związek.. Mam nadzieje że to tylko moje podejrzenia .