Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BartN

jak namowic kochana osobe na pierwszy sex??

Polecane posty

Gość BartN

Słuchać dzieuchy i panowie, jestem od pol roku z super kobieta, wczesniej bylem z jedna partnerka 3 lata, ale sie posralo, niemniej jednak nasze zycie erotyczne nie pozostawialo wiele od zyczenia, w sylwka tego roku poznalem kobiete ideal..prawie, jest urocza, piekna madra kobieca itd.. ale jest dziewica, i nie dosc ze z sexu nici, to ciazka ja namowic nawet na jakies zabawy oralne, nie mowie o sobie, ona np. nie jest przekonana co do minetki, wiec jestem pelen obaw co do tego jak dlugo bede musial czekac zeby sie rozladowac, jakies ciekawe pomysly??

kochanej osoby sie nie namawia na sex, tylko sie czeka az bedzie na to gotowa.

Gość _Misiek_
Rozmawiają 2 koguty: - Ty z tą kurą to na poważnie czy dla jaj? Ciekawy pomysł: Niech ona sama zdecyduje kiedy zechce rozpocząć współżycie. Nie czaj się tylko po prostu rozmawiaj z nią o tym.

Naprawdę ją kochasz? To nie namawiaj tylko daj jej czas. Jedyne co możesz zrobić, to okazywać jej, że o nią dbasz, troszczysz się, żeby wiedziała, że będzie jej z Tobą dobrze. Wiesz, ona się boi, pewnie trochę wstydzi - zwłaszcza, że ty jesteś doświadczony, a ona nie ;) Jestem za łagodną (!!!) perswazją.

Gość BartN
Ona jest na to gotowa, tylko sie boi sam nie wiem czego jestesmy razem ponad pol roku, nie zjezdzajcie mnie za to stwierdzenie, mnie poprostu nie zalezy tylko na tym, ale kto jest facetem, ten wie ze trudno jest wytrzymywac... rozmawialismy o tym, i ona powiedziala ze sie boi poprostu, a ja juz nia chcialem walkowac tematu bo widzialem ze jest tym zaklopotana, dziewczyna z dobrego katolickiego domu... a na prawde sliczna, chce jej pokazac ze te nie jest zle.. itd.

Gość niepokonana beti
Po ile macie lat?

Gość dsfsf
Nie wiem, co poradzic, ale wiem jedno. Nie sluchaj tych porad powyzej. Bo bedziesz czekal i czekal. A ona odejdzie i znajdzie sobie nowego, z ktorym sie przespi po miesiacu.

BartN -> no właśnie ma swoje obawy ale one znikną kiedy będzie Ci bezgranicznie ufać w sferze intymnej

Gość BartN
mamy po 20 lat, czy ktora kolwiek kobieta po pol roku udanego zwiazku po romantycznej kolacji nie dala by sobie zrobic minetki?? nie wydaje mi sie

Gość niepokonana beti
Tak myślałam pytajac o wiek ze jestes troszke niedojrzały. Masz 20 lat i 3 lata zyłes w związku co Ty gadasz dziecko kochane. Zwiazek z 17 latkiem tez mnie rozbawiłes. Wyobraz sobie ze sa kobiety z wieloletnim stazem ,ktore po setkach romantycznych kolacji nie pozwoliły sobie zrobic. Bo w prawdziwym zyciu i związku chodzi o cos wiecej

BartN dorośnij i zacznij myśleć głową nie penisem... to że byłeś z nią na romantycznej kolacji wcale nie oznacza ze od razu ma być seks....

Gość BartN
tak slusznie, oczywiszcie ty sie juz urodzilas dojzala kobieta.. nie szukam krtyki z powodu mojej mlodosci, ze nie mam 35 lat jak wiekszosc z was za pewne, moze zle nazwalem temat, "dla czego ukochana osoba nie chce sie ze mna kochac??" tak poiwnien brzmiec, i oczekuje rad i wyjasnien, a nie zjezdzania mnie dla tego ze mam 20 lat moja droga, pomoz i powiedz cos co moze mi pomuc osiagnac cel, albo cos co pozwoli mi ja zrozumiec, tak zeby dac jej na to wiecej czasu

Gość kakakakakakakaka
jeśli kogoś się kocha ba jesl dwie osoby sie kochaja to nie ma sytuacji żebynamawiać do seksu potrzeba czasu poznania itp i obustronnej chęci do aktu

odnośnie wieku to ja też mam 20 ;) proste dla niej pół roku to za krótko i jeszcze pewnie odczuwa wstyd przed tobą aby uprawiać seks, nie wystarczająco Ci jeszcze ufa aby zrobić ten krok. Z tym lepiej się nie spieszyć szczególnie że to miałby być jej pierwszy raz. a na marginesie znasz powiedzenie kocha to poczeka? w seksie lepiej je zastosować tym bardziej że Ona jest dziewicą

Gość niepokonana beti
Wybacz,ale tekst "czy ktora kolwiek kobieta po pol roku udanego zwiazku po romantycznej kolacji nie dala by sobie zrobic minetki?? " jest dal mnie na maksa niedojrzały, a dla kobiet obrażajacy. tak jakbysmy po romantycznej kolacji musiały Wam byc uległe. Kazda kobieta dojrzewa do seksu we własnym tempie, jedna moze miec lat 18 ,inna 25, jednej wystaczy miesiac znajomosci ,a inna potzrebuje roku. Jesli cos do niej naprawde czujesz musisz dac jej tyle czasu i tyle romantycznych kolacji ile tylko potrzebuje.

Gość BartN
Sorka za literowke tam wczesniej, staram sie byc jak najlepszy, wiec mowicie ze zadnych chwytow nie stosowac, w sumie to macie racje, sam bym sie glupio czul jesli bym byl prawiczkiem a mial juz doswiadczona kobiete, chyba czas najlepiej pomoze, mam tylko nadzieje ze za to czekanie kiedys spotka mnie nagroda, dzieks:D

Gość madzik0007
ile będziesz czekał żeby się rozładować? ośle szkoda dziewczyny dla Ciebie, idź na dziwki:/

Gość niepokonana beti
Jedyna rada to taka :nie naciskaj. Jak powiesz jej kochanie poczekamy tyle ile chcesz,a potem podasz znów romantyczna kolacje niczego w zamian nie oczekujac. Ona poczuje się bezpiecznie, bedzie wiedziała ze ci na niej zależy i ze nie starasz sie tylko dlatego ze czegos od niej chcesz. A uwierz mi ze poczucie bezpieczenstwa to jest to czego my kobiety pragniemy i na pewno wazny krok do Waszego pierwszego zblizenia.

Gość niepokonana beti
Jeszcze jedno nie słuchaj głupich rad o rozładowaniu się. Bo dla kobiet sex to cos wiecej niz tylko wyzycie się,a zwłaszcza sex z kims z kim sie chce byc. Wiec jak ja kochasz wytrzymasz. Uciekam do domu, mam nadzieje ze maz tez czeka z czyms smacznym i nie musi byc bezintersowny heheh,ale swoje tez kiedys odczekał :-)

Gość BartN
nie pujde nad dzi....ki bo mnie to brzydzi, mam kumpla ktory tak rucha, ale ja bym nie dal rady, wolalbym sobie krate browarow kupic i ogladac filmy cala noc, albo wyrwac cos na miescie jesli by mnie juz tak cislo, ale mi serio zalezy wiec czekamy..

Gość pozt
alez wy zalosne jestescie. Same potraficie sie puscic na pierwszej randce, a facetowi mowicie, zeby czekal :o nie mowiac juz o tym, ze potraficie zostawic faceta, bo jest slaby w seksie, albo ma male potrzeby, a tu radzicie, zeby facet nie myslal fiutem. A wy czym mysliicie, jak nie cipą?

Gość BartN
i po dyskusji... mialem ciekawy wieczor:D jaka ironia

Gość naprawde ..............
jestes psychozwał koleś, tyle

Gość a taaaaak
namawiam cie kochana osobo na pierwszy sex:D

Gość Extra Men
Ale wy durnoty gadacie jak dacie lasce cos na,sex to rownie dobrze za waszymi plecami moze ja ****** kazdy inny ogarniety chlopak, a ona wam powie jak wroci z dobrego sexu ze jeszcze nie czas, i wlasnie na tym was LASKI robia w balona ze jestescie banda NAIWNych leszczy, jak do dwoch miesiecy gora dwoch, nie zacznie dawac, to rachunek prosty jeb o glebe majty w dol albo wezmiecie za bety i zacznie dawac albo liczcie na jej czas to jeszcze wam w przyszlosci bedzie wyznaczac terminy do sexu BU hahahahahah banda Debili o ciot!