mala mi 90 0 Napisano Sierpień 6, 2009 Hej mam do was pytanie: otóż ile miałyście lat jak zaczęłyście brać tabletki antykoncepcyjne? Mam 19 lat i ostatnio dużo myślę o tym ,czy nie iść do gina po tabletki. Jestem z chłopakiem od 3 lat, więc nie ma ryzyka, że czymś się zarażę. Pytanie jeszcze o rodziców, czy wiedzieli, że bierzecie tabsy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mljlaadd Napisano Sierpień 6, 2009 skoro masz 19 lat, to jesteś dorosła i rodzice nie mają nic do tego.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1234567.... Napisano Sierpień 6, 2009 ja zaczęłam brać dopiero po pierwszym porodzie wcześniej radziliśmy sobie świetnie bez i jechaliśmy tylko na prezerwatywach ale jak masz 19 lat jesteś już dorosła i nie musisz mówić o tym rodzicom :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mila_Agata 0 Napisano Sierpień 6, 2009 jesteś dorosłą wiec mozesz powiedziec starym albo nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach