Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakkakakakkakakaa

MIESZKANIE !!!!

Polecane posty

Gość kakkakakakkakakaa
gggggggggggpppppppppppp -> to jest do wynajecia a nie na sprzedaz kochana:) i szukam do 25 tys bo ktos mi wyslal za 45

Gość kakkakakakkakakaa
madzik to nie jest tej osoby zgadza sie to jest prywaciarza.. wlasciciela kamienicy.. moi rodzice wlasnie takmieszkaja w prywatnej .. mozesz mieszkac ile chcesz nie ma powodu aby cie wyrzucac gdy placisz czynsz... po prostu nie moze takie prawo dowiadywałam się

Gość madzik0007
mhm... to fajnie że macie coś takiego, u mnie w mieście nie ma takich mieszkań:(

Gość kakkakakakkakakaa
chyba nie ma nic w internecie ciekawego :( madzik no u nas sa kamienice prywatne z tym ze nie sa tak bardzo zadbane jak bloki...

Gość madzik0007
my też mamy dużo kamienic, ale w ogłoszeniach nie ma takich ofert, tylko normalne sprzedaże mieszkań obojętnie czy w bloku czy w kamienicy no a ceny wysokie... takie 25tys jest jeszcze do zdobycia, zawsze później można się z kimś wymienić na większe... chciałabym się wyprowadzić od rodziców, ale w grę wchodziłby tylko wynajem co dla mnie jest nie do przyjęcia, pakowanie kasy w czyjeś kieszenie i to nie małe:]

Gość szszzzzzzzzzzzzzzzzzz
kakkakakakkakakaa ale moze podwyzszyc Ci tak czynsz , ze nie bedzie Cie stac na to aby go zaplacic- i wtedy wypad na ulice moze, moze - bo jest wlascicielem całego budynku a prywatne kamienice sa wszedzie, nie tylko w łodzi

Gość kakkakakakkakakaa
no my z chlopakiem wynajmujemy teraz i placimy za nie swoje co miesiac 1050zł ... a mieszkamy juz tak od grudnia wiec dobre 9tys .. prawie juz jest wyrzucone w bloto

Gość kakkakakakkakakaa
szszzzzzzzzzzz -ja wiem o tym ze moze podwyzszyc.... moi rodzice mieszkaja w prywantej od 17lat.. i jakos jest ok.. nie moze od tak sobie podwyzszyc.. sa prawa! i nie moze teraz na widzimisie sobie podwyzszyc... weszla nowa ustawa i tak jest... jak zrobi remont.. np. klatki albo cos w podworku badz brame to moze ale tez nie za duzo dowiadywałam się

Gość madzik0007
noo moja babcia mieszka w kamienicy, kupił ją jakiś koleś i chce podwyższyć im czynsz z 300 do 600zł:] a tam same emerytki mieszkają praktycznie:]

kurw@ mać, ja nigdy nie będę miał swojego mieszkania, pojeb@ło ich z cenami :/

Gość szszzzzzzzzzzzzzzzzzz
nie moze od tak sobie podwyzszyc.. sa prawa! i nie moze teraz na widzimisie sobie podwyzszyc... jasne... :O

Gość kakkakakakkakakaa
madzik.. chce podwyzszyc ok.... moze duzo chciec.. ale nie uda mu sie to dopoki nie zrobi gdzies remontu a to tez duze koszta sa dla niego! wiec bardzo rzadko jest tak teraz ze az tak podwyzszaja.. musza miec powod teraz wyszlo nowe prawo

Gość madzik0007
no właśnie w tym rzecz że wszystko remontuje heh nowoczesne domofony, nowe wypasione drzwi wejściowe do całej kamienicy (wielkie drzwi wielkie koszty), nowe schody... cały czas coś się dzieje... wiem że babcia nie wydoli z takim czynszem i szuka czegoś sobie