Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izzzzzzzzzzy

Jaka powinna być szyjka macicy przy prawdopodobnej ciąży?

Polecane posty

Gość izzzzzzzzzzy

Gość jak dla mnie
wysoko chyba

Gość ludzieeee
ludzie dejcie już spokój z głupimi tematami przecież to paranoja,wystarczy zrobić test,a nie wypisywać głupie pytania jak małe dzieci autorko myslisz że kobiety nie maja nic innego do roboty tylko wpychać paluchy w swoje narządy żeby sprawdzić szyjkę???? no przeciez to choreeeeee!!!!! mam nadzieję że nikt nie poniża swojego ciała aż do takiego stopnia żeby grzebać w sobie dla sprawdzenia szyjki,od tego jest lekarz i testy chyba że tobie to sprawia przyjemność i tak sobie grzebać zrób test zamiast bredzić na forum

a czy nie pomyślałaś że są kobiety które starają się o dziecko i czekają czekają, czekają ,czekają i nie mogą się doczekac i dlatego jest dla nich tak ważna każda, nawet najmniejsza zmiana w organizmie i uwierz mi jak by trzeba było wsadzić polec nawet w d..e to też bym wsadziła ,byle by tylko coś zauważyć co świadczy o upragnionej ciąży...wrrrr ale mnie wkurzają takie beznadziejne odpowiedzi panienek ,które nie mają pojęcia co te kobiety przechodzą....jak ci się nie podoba pytanie to autorki to wypad z tąd!!!!!!!!!!!!!!!

Gość taka jak przed miesiączką

Gość DO LUDZIEEEE
ale jesteś hamska a zarazem taka męska!!!!!!!!!!!!

Gość ludzieeee
po co tak schizować , gonić po necie wypisywać pierdoły i zaśmiecać kaffe wystarczy poczekac do miesiączki i zrobić test lub betę każdy organizm jest inny i inne objawy................

Gość ludzieeee
a nie czytałaś na innych topikach że nie należy tak się zadręczać i mysleć w kółko o ciąży bo to też blokuje

Gość MAŁO ŻE JESTEŚ WREDNA
to jeszcze uparta i nie masz nic do powiedzenia na temat ...

Gość ludzieeee
a może za moment pojawią się tematy tupu jaki fiutek do seksu a jaki do gry wstępnej??? jesteście żałosne

Gość upiupi
uupp up podnosze bo ciekawi mnie dalszy rozwój sytuacj co tam z ta twoją szyjką autorko???? wymacałaś dobrze

Gość jakita
autorko a robiłaś test??