Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafegirl2009

TŁUSZCZ Z PSA PRZERABIANY NA SMALEC

Polecane posty

Gość kafegirl2009

odjelo mi mowe jak obejrzalam ten material... wlasnie leci na tvn24 powtorka... ten smalec jest i z psow i z kotow... a babka ktora sie do tego przyznala powiedziala ze dawala lyzeczke tego smalcu do herbaty wnuczce 5letniej...

Gość kafegirl2009
jak w ogole mozna jesc smalec- nie wazne psi, koci, ze świni czy krowy.... przeciez to ohydne...

Gość polecammmmm
jest ten smalec bardzo dobry i smaczny tylko musi byc dobrze zrobiny

Gość bez dodatków
Kiedyś chyba widziałam ten materiał. Ludzie są popieprzeni, wierzą, że ten smalec działa cuda, wyleczy każdą chorobę i w ogóle. Świat poszedł do przodu a oni pozostali gdzieś w XV w.

Gość eeee lubie chleb ze smalcem
:D

Gość huehueheu
Przecież to karygodnie :/ Smalec - świństwo!!!!!!!

Gość Gumijagódka
tego/tą wyżej powinni namierzyc po numerze IP następnie przerobć na smalec!!! nieludzkie stworzenie...

Gość świeży chrupiący chlebek z
domowym smalczykiem ze skwarkami i celubką - Pycha! :) A jak świnkę jecie na kanapce albo koło ziemniaczków na obiadek, to wam jakoś nie przeszkadza. Świnia czy krowa takie samo żywe stworzenie jak pies, czy kot. Więc dajcie sobie spokój z tym świętym oburzeniem, hipokryci. :O

Gość wszedzie tak samo
no ja rozumiem,ze to okropne zabijac pieski na smalec.Ale cos Wam powiem, moj pradziadek zawsze leczyl sie lojem z psa. Dodawal do herbaty albo smarowal piersi tym tluszczem. Podobno nic tak dobrze nie dzialo jak wlasnie to sadlo z psa. Nie wiem ile w tym prawdy ile autosugestii,ale chlop prawie dozyl 100 lat.Aha...o skorce z kota nie wspomne :D

Gość bez dodatków
Ja tam nie jem ani kotów ani świnek, ale jedzenie kota czy psa kojarzy mi się z absolutnym skurwysyństwem, a świnki już nie. Można to nazwać hipokryzją, moim zdaniem to przejaw kultury, w której zostałam wychowana. Człowiek to w sumie też żywe stworzenie jak pies czy świnka, a jedzenia człowieka już w ogóle nie umiem sobie wyobrazić.

Gość ja tam lubie
Ja tam lubie smalec z cebulka i trochę męska to po prostu pycha ale z psa bym tego kijem nie ruszył

Gość bukaaa
To chyba kwestia przyzwyczajenia. Wolowina i wieprzowina, to normalne. Koninę juz nie każdy ruszy, podobnie królika. Jesteśmy wychowani tak, ze pies i kot to nasi towarzysze, więc głupio ich zjeść.

Gość japierdollę
guzik prawda.. pies wcale nie równa sie krowie, bo.. pies jest mięsożercą. w przyrodzie jest tak, że roslinozercy zjadają rosliny, roslinozercow miesozercy. nigdzie nie ma tak zeby miesojad jad miesojada..

Gość gość
ale fandzolisz - cały drób jest mięsożerny i napycha się nim prawie każdy Europejczyk