Spaghetti... 259 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Muzyki ... Edytowano 13 godzin temu przez Spaghetti... 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 259 Napisano 13 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 367 Napisano 13 godzin temu Margo mi dzisiaj przypomniała jedną z moich ulubionych wokalistek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 259 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, afekafe napisał: Margo mi dzisiaj przypomniała jedną z moich ulubionych wokalistek Przyznaje, że mocny kawałek, ale dziś mam mieszany klimat w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2207 Napisano 13 godzin temu Znalazłam taki zespół... : ) 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 367 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Przyznaje, że mocny kawałek, ale dziś mam mieszany klimat w głowie Idę za ciosem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 259 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, afekafe napisał: Idę za ciosem Kurde mocna jesteś przyznaje, a ja mam ochotę teraz na odjazd ... Edytowano 12 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2207 Napisano 12 godzin temu Jeszcze jeden... dobrze się zapowiadał, ale nie wiem czy nadal grają. Dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 367 Napisano 12 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 367 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, marawstala napisał: Jeszcze jeden... dobrze się zapowiadał, ale nie wiem czy nadal grają. Kawał dobrej muzyki. Dobranoc. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 367 Napisano 12 godzin temu Też znikam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 259 Napisano 12 godzin temu .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 259 Napisano 12 godzin temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 259 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Brak słów Edytowano 12 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 635 Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, Spaghetti... napisał: Brak słów Słowa sie znajdą.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 259 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Słowa sie znajdą.. W odpowiednim momencie.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 635 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: W odpowiednim momencie.. Czasem jednak brak słów 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 635 Napisano 11 godzin temu Jakie masz te drugie swoje konto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 259 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Czasem jednak brak słów Twoich, więc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 259 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Jakie masz te drugie swoje konto? Makaron i kropki tak jak pisałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 8 Napisano 11 godzin temu Wiksa https://youtu.be/4aKKL1vlV0g?si=0lZGIYgYVPDyXQqh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 635 Napisano 11 godzin temu 16 minut temu, Spaghetti... napisał: Twoich, więc Moich ale Monika byla ok 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 259 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Moich ale Monika byla ok Osz Ty cwaniaro to prawda była, ale Ty jesteś lepsza Edytowano 11 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 259 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 14 minut temu, Onaaaa napisał: Moich ale Monika byla ok Poprawnie to brzmi ... Edytowano 11 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 635 Napisano 11 godzin temu 13 minut temu, Spaghetti... napisał: Osz Ty cwaniaro to prawda była, ale Ty jesteś lepsza Cos Ty magda zło tak mówią w tej piosence 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 259 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Cos Ty magda zło tak mówią w tej piosence Właśnie dlatego chciałem i nadal ... gramy razem Edytowano 11 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 367 Napisano 59 minut temu Coś z polskiego podwórka. Moja dawna 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach