Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka ona brzydki on

on ma moje zdanie gdzieś!!!

Polecane posty

Nie wiem czy to gorączka przedślubna i wyostrzone zmysły czy wcześniej byłam ślepa. Nie mam zupełnie autorytetu u narzeczonego. Wcześniej tego nie zauważałam. Ostatnio takie niewinne sytuacje dały mi do myślenia - np kupiliśmy farbę do malowania pokoju, przyjechaliśmy do domu i narzeczony poleciał pokazać mamie czy dobrą kupiliśmy. Albo robiliśmy ostatnio grilla i wymyśliliśmy sobie jakiś fajny sosik, to narzeczony musiał skonsultować z mamą czy wszystko dobrze robimy. Jak mu zwróciłam uwagę, to powiedział, że ją pyta, bo ona ma w tych sprawach doświadczenie i się na tym zna, a my to robimy po raz pierwszy. Ok, dałam za wygraną , ale kurde, jak urodzę dziecko, to też będzie do mamusi latać, bo ona ma większe doświadczenie? I dziś znowu podobna akcja. Narzeczony sobie wymyślił, że zaprosi współpracowników na ślub i wesele. Tłumaczyłam mu, że teraz się raczej tak nie robi, że jak coś to do kościoła tylko, a potem jakaś bibę po pracy im zorganizuje jak chce, albo niech delegację zaprosi. Że ludzie rozumieją, że wesele to koszty i na pewno się nie obrażą, zwłaszcza że znają się tylko na gruncie zawodowym. Nic mu nie pasowało, to w końcu uległam, niech sobie zaprosi nawet wszystkich. Dziś już miał zapraszać, ale wcześniej zapytał koleżankę z pokoju co o tym myśli i ona mu powiedziała dokładnie to co ja wcześniej! Mało tego, nie dość ze nie zaprosił, to poprosił koleżankę, żeby mu poddała pomysł co w takiej sytuacji zrobić, no i do jutra ma się ta koleżanka zastanowić nad jakimś rozwiązaniem. Nie wiem, może przesadzam. Co myślicie?

Gość nie wiem ja też zaprosiłam
wszystkich z pracy bo nie chciałam nikogo urazić a na wesele i tak przyjedzie tylko ten komu zależy bo liczy się z tym, ze prezent musi dac. a wiadomo ze lepiej po 10 zl sie zrzucić i dać cos od calej grupy i ciasta zjesc weselnego. wiec nikt sie nie zdecydowal prócz osób na ktorych mi zależało :D a co do dzwonienia do mamy to my juz 5 lat na swoim jestesmy i czesto o radę dzwonimy do mojej lub jego mamy. Co jak co ale akurat one mają więcej doświadczenia w pewnych sprawach ;P martwiłabym się jakby do mamusi leciał z łóżkowymi sprawami :PPPP a co do dziecka: uwierz mi sama będziesz prosić by zadzwonił w tej sprawie. Instynkt może będziesz mieć ale zobaczysz jak pierwsze dni będą trudne.

Ja rowniez czasami sama prosze narzeczonego,zeby zadzwonil i zapytal swoja mame o zdanie i rade :) Ja tez sie radze mamy czy siostr i nie widze w tym nic zlego. I tak na ogol robimy po swojemy, ale dobre rady sa zawsze w cenie ;)

Gość nie sypiam z komiczne1
dobra diagnoza, nie jestes dla niego partnerka ma Cie tylko do seksu a Twoje zdanie (a posrednio Twoje uczucia0 ma gdzies; czasami cos zrobic dla ciebie na odczepnego ale .... ale pociesz sie ze tak ma ze 90% kobiet ps. ktos mi zaczernil nick, milo mi ale ja to zawsze pomaranczka

Gość masz sluszne spostrzezenia ale
nie ma sie co bulwersowac, w koncu zona nie jest od bycia rownym partnerem w dyskusji czy zyciu tylko od sprzatania, gotowania, rodzenia i zajmowac sie dzieckiem, od gderania i zrzedzenia.. etc

Ale tu chamstwo panuje. Wan sie chyba ludzie nudzi.

Gość masz sluszne spostrzezenia
uuuuuuu......... prawda w oczy kole