Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mrooffcia

Ból jajników? Ciąża? Co innego?

Polecane posty

Gość Mrooffcia

Witam drogie Panie. Od podan 1,5 roku biore pigułki antykoncepcyjne Logest. DO tej pory mnie nie zawiodły ale pojawił się pewnien problem. Po ostatnim opakowaniu normalnie dostałam okres z odstawienia, teraz jestem przy 16 tabletce nowego opakowania i co zaobserwowałam. Jakiś tydzień temu zaczęły wychodzić mi syfki na twarzy mimo, że Logest je zupełnie wyeliminował. Niby teraz sie trochę uspokoiło i buzię mam juz ładną. Po drugie od wczoraj boli mnie (chyba) jajnik. Ale nie cały czas tylko jak chodzę i następuję na prawą nogę. Jest to takie kłucie. Kiedy siedzę ból promieniuje czasem do talii i czuję w miejscu kłucia jakby ziomno. Co to może być? Wpadka? Ciąża pozamaciczna? Dodam, że 1,5 miesiąca temu miałam robione USG dopochwowe, które nic nie wykazało. Miała tak któraś z Was przy zarzywaniu pigułek? Na jakiej wysokości od wzgórka łonowego umieszczone są jajniki, bo może to wyrostek? Nie wiem już co o tym myśleć...

Gość agua
własnie może wyrostek. ja myslałam że mnie jajnik boli a okazało sie wyrostek. szybka akcja i już go nie ma i po bólu. i okres mi sie spóźniał , myslałam ze ciaza. ale po zabiegu następnego dnia @ sie pojawił