Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezludna wyspa

Samotnosc mnie dobija...

Polecane posty

Gość bezludna wyspa

Ratunku powoli dostaje fioła od siedzenia w domu i braku jakichkolwiek znajomosci.Jestem prawie w 6 miesiacu ciazy,nie pracuje z róznych przyczyn.To jest straszne,bo nie jestem jakas odpychająca,głupia,czy nie wiem co innego odmiennego.W miescie którym mieszkam nie mam praktycznie rodziny.Mąż pracuje,a ja nie wiem co mam robic.Ostatnio czytam ksiazki To jest ok,ale czuje sie bardzo samotnie.Staram sie myslec o wszystkim bardzo pozytywnie. Eh zycie...

Gość magdajsoa
nie smutaj się masz jeszcze mnie:)

Gość Do ladaco
nie wiem kim jesteś, czy K czy M ale twoje wypowiedzi są strasznie przygłupiaste. Widać że silisz się, by być błyskotliwym ale niestety nie wychodzi ci to. Nie wiem też ile masz lat-wnioskuję, że jakies 12 może 13 (przynajmniej twój mózg utkwił na tym poziomie), ale żal mi ciebie. Jestem tutaj bardzo sporadycznie, ale widzę że ty przesiadujesz tutaj 24 h. Musisz być bardzo samotny, albo po prostu nie masz swojego życia. Bądź co gorsza jedno i drugie naraz. A jeszcze jak jestes facetem to już wogóle TRAGEDIA. Facet a raczej "facecik" cierpiący na nadmiar babskich hormonów, a za mało ma testosteronu i zamiast zająć się czymś męskim, to przesiaduje na babskiej kafeterii i pisze takie głupoty żegłowa mała....

Gość bezludna wyspa
Do ladaco --> z mojej wypowiedzi jasno wynika jakiej jestem płci. Na takich zapatrzonych w siebie ludzi jak ty nie warto nawet zwracać uwagi. Do ladaco --> jestem w trakcie szukania jakiejś fajnej szkoły rodzenia i wierzę,że w tym miejscu zawrę nowe znajomości :) Mieszkam w Katowicach. Pozdrawiam wszystkich pozytywnie nastawionych do życia :)

Gość bezludna wyspa
Przepraszam drobny błąd miało być: adenozynotrójfosforanowa --> jestem w trakcie szukania jakiejś fajnej szkoły rodzenia i wierzę,że w tym miejscu zawrę nowe znajomości :) Mieszkam w Katowicach. Pozdrawiam wszystkich pozytywnie nastawionych do życia :)

Gość Do bezludnej wyspy
kobieto masz chyba a raczej na pewno problem ze zrozumieniem tego co czytasz!! Tekst nie był dla ciebie tylko do -LADACO!!! spójrz na pomarańczowy nick.... tak czytasz i czytasz tę długą wypowiedź i nie widzisz że to z tobą nie ma nic wspólnego?????

Gość bezludna wyspa
o kurcze co za głupi błąd... hehe nie musisz sie tak oburzać pomylić sie to rzecz ludzka :)