Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajajakakakaka

TAKA JEST PRAWDA DZIEWCZYNY!!

Polecane posty

Gość jajajajajakakakaka

faceci wcale nie lecą na chude kobiety, z autopsji wiem ze większość męzczyzn woli aby kobieta była KOBIECA a nie taka, jak te na wybiegach. osobiście nic nie mam do szczuplutkich dziewczyn ale kochane...chudzinki raczej swoim koleżankom się podobają bo te im zazdroszczą ale faceci---no way!! kobiecość górą!!! :) miłego wieczoru :**

Gość amerykę odkryłaś
:o

Gość buuuuuuuuuuu
tak se tłumacz pierdolony grubasie!!! faceci wolą szczupłe, sama mam 100% faceta wysoki meski dobrze zbudowany który wybrał mnie a nie jakas tłustą loche hahahha

Gość agataaaaaaaaaa
no zgadzam sie, chociaz do niedawna myslalam zupelnie odwrotnie teraz juz wiem ;d;d

Gość dsfghjfgjfjrtt5t6
buuuuuuuuu----> współczuję twojemu 100% facetowi takiej laski kobiecość górą!! :) pozdrawiam autorkę

cos mi sie wydaje ze autorka ma lekka nadwage:) ja jestem szczupla. mam lekka niedowage i nigdy nie narzekalam na brak zainteresowania ze strony facetrow. wrecz przeciwnie. a to ze ktos raz na miesiac zwróci uwage na jakiegos grubasa to tylko dowod na to ze wyznaje zasade "potwór nie potwór, byly by miał otwór" ;)

Gość gkgg
Teoretycznie ma to sens, tyle że prostym w myśleniu dziewczynom wydaje się że "kobieca" to taka z trzęsącym się tluszczem na biodrach i dupsku oraz z wystającym brzuchem. Każda bardzo szczupła czy chuda dziewczyna jest atrakcyjniejsza od czegoś takiego. A najatrakcyjniejsze są te szczupłe.

Gość kelogoska
kogo obchodzi twoja autopsja , faktycznie straszny dowód :o 🖐️

w większości bardzo chude dziewczyny mają małe piersi, dlatego się nie podobają. kobieta musi mieć wcięcie w talii, krągłe biodra, nie może mieć wylewającego się tłuszczu nad spodniami, i przede wszystkim musi mieć przynajmniej 75B. kobieta, która ma duży biust, a która jest gruba, nie pociąga, żeby się podobać, musi mieć dość duży biust i talię, zerio nadprogramowego tłuszczu.

Gość buuuuuuuuuuu
dsfghjfgjfjrtt5t6 a ja wspołczuje tobie grubasko jedna!!

Gość buuuuuuuuuuu
wkurza mnie takie pierdolenie :/ sama jestem szczupła mam mały biust waskie biorda a facetom sie podobam i wszedzie gdzie pojde mieszam im w głowach.. wiec nie pierdolcie głupot o cyckach bo to drugorzędna sprawa idioci.

Gość ksiugghfrh
A ja jestem bardzo szczupla, mam jakies 4 lub 5 kg niedowagi (chcialabym przytyc, bo mi sie bardziej podobaja kraglejsze sylwetki, ale jakos nie mam tendencji do tycia), mam maly tyleczek, wciecie w talii dosyc mocno zarysowane, piersi male, wlosy dlugie i na brak powodzenia nie narzekam. Mimo, ze slysze, ze ze mnie chudzinka, nawet od facetow, to mimo to zaden jeszcze mi nie powiedzial, ze mu to przeszkadza. Bardzo czesto slysze komplementy i raczej zachwyty nad moja sylwetka. Mysle, ze to jest kwestia gustu, jest wielu facetow, ktorzy lubia takie drobinki

dla mnie po prostu kobieca = klepsydra, czyli piersi i biodra, ale wcięcie w talii. i tutaj już nieważne, czy kobiecie wystają żebra czy miednica, byle tylko była jak butelka od coca coli :)

buuuuuuuuuuu ma 100% racji. tez jestem szczupla i zawsze (nawet niechcacy) odbijalam facetow kolezanka. i nie pocieszajcie sie tłuscioszki ze na was leca:)

Gość buuuuuuuuuuu
ksiughgh nie wielu a wiekszość :D a ci co wolą spaslaki pewnie mają jakies zaburzenia psychiczne :)D

Gość seyy
lol, chyba przesadzacie nad tą swoja za*ebistoscia.

Gość 79079
prawda jest taka ze kazdemu podoba sie co innego, a pojecie piekna jest wzgledne

Gość mirandita
zalozycielka to alebo prowokator albo grubas szukajacy ratunku na forum bo zarcia sobie odmowic nie potrafi

Gość jacek wacek
ja pierdole znowu taka sama dyskusja to kwestai gustu jednemu sie podoba szkielet innemu tłuścioch a w afryce jest panstwo gdzie sie tuczy tak babki że aż sie ruszyc nie mogą i takie są najatrakcyjniejsze. a w chin ach wiązali kobietom stopy. ludzkie gusta są czesto nieracjonalne wręcz głupie najlepsze są normalne kobiety ani chude ani zbyt tłuste, a co do odchylen w jedna czy druga strone to juz naprawde indywidualnie darujcie sobie głupie laski takie dyskusje i jedna i druga leczy kompleksy, jedna jest gruba to sie dowartosciowuje, druga chuda ale głupia to sie też dowartosciowuje i może namiesza 100% facetom w głowach dopoki sie nie zorientuja jaka z niej laska tylko do wydymki