Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marylka.

nokia slide

Polecane posty

Gość marylka.

czy ktos posiada z was nokie slide ,bo mam mały problem ,a oto i on cały czas miałam na wyswietlaczu pełne zdjecie komura mi sie wyładowała i mam ,ale przyciete z gory i dołu ,kombinuje ,kombinuje i nic

Gość marylk
No tak nokia 6500 slide ,i dzieki za matoła i za to ze mi podpowiedziałes co mam zrobić. Ja też cię lubie Dużo tanio tesco .

😭 nie używam Nokii więc nie wiem, i dobrze Ci radze, jak będziesz kupowała nowy telefon, to zmień producenta, bo to są fony na jeden raz. jak Ci telefon zacznie szwankować (NIE Z TWOJEJ WINY) i oddasz go do serwisu, to Ci powiedzą że w nim grzebałaś i odbiorą jeszcze gwarancję i się będziesz musiała bujać po serwisach i na własny koszt naprawiać kiedyś Nokia robiła zajebiste telefony, teraz niestety już nie

Gość marylka.
Wiesz co tesco ,faktycznie jestem matołem ,bo nie rozumiem ,jezeli nie masz nokii to po co wlazłes na ten topik ,jezeli nie mozesz mi pomoc to nie obrazaj a co do nokii to moze masz racje ,ale jestem przyzwyczajona do tej firmy ,no coz chyba czas na zmiany dzieki

OFF TOP a ja jakoś nie umiem zaufać innej marce. Choć mam już jedną z nowszych Nokii to wciąż wiem, że może mi upaść na beton i nic jej nie będzie. + mój tatuńcio niedawno się wykąpał w morzu z Nokią (cóż - zdarza się). Telefon naprawiony bez problemu i wielkich kosztów (oczywiście nie przez serwis, ale wystarczy znać jakiegoś miłośnika telefonów, a takich coraz więcej). + Szefowej mojej mamy telefon inny niż Nokia zalał się lekko winem. Nie do odratowania.