Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcorobicccc

mail

Polecane posty

Gość niewiemcorobicccc

postanowilam poszukac pracy, bo dotad mialam takie szczescie, ze to praca przychodzila po mnie ;) wsrod wielu znalazlam taka, ktora odpowiada mi idealnie. wyslalam CV. w tytule wpisalam miasto, tak jak proszono w ofercie i...w ciagu minuty dostalam odpowiedz od kobiety zajmujacej sie rekrutacja "Do 10 mam urlop". Nie wiem co robic...nie bylo infromacji, ze wiadomosc wysylana automatycznie, oferte zamieszczono dzisiaj. Mam cos odpisac? Wysylam wiele CV od rana i pierwszy raz takie cos i to ejszcze rpzy najciekawszej ofercie...

Gość niewiemcorobicccc
Nikt mi nie poradzi? Nie chce robic z siebie idotki, oferta wydaje sie mega fajna :)

nie zawsze jest powiadomienie ze wiadomosc wyslana jest automatycznie... a poza tym nie ma co sie martwic, nawet jesli to ona to wyslala osobiscie, przeciez jaesli sie pofatygowala zeby wyslac ze jest na urlopie, to przeciez moglaby tak samo ci odpowiedziec, ze masz bardzo interesujacy profil ale nie nadajesz sie na stanowisko ktore proponuja... czekaj spokojnie do 10 :)

Gość na co czekasz
leć do tej pracy. warto:)

Gość TRVCTR3E
Na czas wyjazdu na urlop można sobie ustawić na skrzynce automatyczną odpowiedź na każdego e maila, nie odpisuj, poczekaj.

Gość niewiemcorobicccc
No, ale dziwne - dzis nie byla na urlopie, bo zamiescila oferte (mail z nazwiskiem). Nie napisala nic, ze zaprasza mnie na rozmowe, nie wiem czy powinnam jakos hmmm...podziekowac za informacje. Z jednej strony nei chce sie narzucac, nie zaoferowala mi rozmowy i mzoe byc to bot a z drugiej boje sie, ze jak to oleje to ona oleje mnie :P

Gość niewiemcorobicccc
Aaa...CV wysylalam w godzinach pracy, ze tak powiem ale po wyslaniu odpowiedzi na ta oferte wyszlam od razu ze skrzynki, teraz sprawdzilam. okazalo sie, ze odpowiedz przyszla tak szybko...