Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klok

czy przez petting moge zajsc w ciaże,a konkretnie to po nim ?

Polecane posty

Gość klok

proszę o pilną pomoc bo jest taka sprawa , razem z chlopakiem uprawialismy petting byl chyba wytrysk albo ten sluz o ktorym duzo osob pisze ....ale oboje bylismy w spodniach lecz on nawet mnie nie dotykal w te miejsce po wytrysku-taki uklad on mnie ja jego zabawiam -wiem ze w taki sposob nie mozna zajsc w ciaze jezeli pochwa nie ma kontaktu z plemnikiem ale tu zrobilam blad bo ...potem poszlam do lazienki z checia siusiu i nie zdarzylam umyc rak chociaz wcezsniej byly juz wytarte, sluche ale przejde do sedna...i po zalatwieniu sie wytarlam sie oczywiscie papierem ale boje sie ze na moim palcu byl jakis PLEMNIOR i przeszedl dalej a musze powiedziec ze mialam dni plodne .... i tu moje pytanie czy w taki sposob moglam zajsc w ciaze , czy generalnie suchym palcem (bo po pettingu go wytrłam)moglam przeniesc plemniki?jaka jest mozliwosc ze tam jeszcze bylyte plemniki czy plemniki mozna przenies do pochwy np palcem ale jezeli na tym palcu jest takowa substancja i one w niej ale jak jest optycznie czysty palec to tez? ,,,jezeli tak to co mam teraz zrobic jakies tabletki a'la 72 h przy wpadce? znacie jakies nazwy takich tabletek .. bardzo prosze o odpowiedz .. z gory dziekuje

Gość hgjh
bez przesady. nie jestes w ciazy

Gość eliza oreszek
no coś ty, napewno nie jestes w ciązy :) chyba jestes młoda i dlatego tak panikujesz, mam racje? ja tak samo histeryzowałam gdy mialam 16-17 lat i mialam dokladnie taką samą sytuacje z tym podcieraniem....a o umyciu rąk skapnelam sie po podtarciu :) :P

Gość klok
jezu dziekuje. za ta odpowiedz ale mam takie pytanie czy jest prawdopodobienstwo ze te plemniki mogly tam byc na tych placach ale chce tu podkreslic ze je wytarlam ...sory ze takie mam pytania ale potrzebuje osoby ktora mi odpowie na to pyatnie bo ja juz po malu fiksuje przez to ...

Gość klok
do :eliza oreszek tak przejrzalas mnie mam 17 i pewnie wileu osoba moze sie wydawac ze taki szczyl to co robi do nauki a nie do takich rzeczy ale wierze ze znajda sie osoby ktore zrozumieja to :) droga Elizo mialas taka sama sytauacje ale wzielas jakis srodki anty.. cos robilas w tej sprawie ? ...prosze o odpowiedz , z gory dzikeuje :)

Gość eliza oreszek
skoro wytarłas to nie ma takiej opcji zeby byly na tym palcu :) ty chyba myslisz tak że skoro pleminiki są takie małe i niewidoczne ( oczywiscie niewidoczne pojedynczo:P) to ze mógl zostac na twoim palcu i przez twoj kontakt z papierem toaletowym i cipką cię zaplodnić? dziewczyno nie ma takiej opcji:D bądź spokojna :) a ile masz latek ?

Gość eliza oreszek
oo doczytalam twój wiek :) nic nie robilam w tej sprawie :) znaczy histeryzowałam :P bo sie bałam ze zajde w ciąze, ze ten plemnik przedostał sie do pochwy itp :D hehe teraz wydaje mi sie to smieszne :) żadne tabletki "po" ani nic z tych rzeczt kochana :)

Gość klok
to dobrze, dokladnie tak mysle ze moze tam jeszce byly .. czy cos nie wiem czy wziac jakies tabletki anty... mam 18,stara a glupia ..

Gość klok
ha 18 mam za miesiac i tak to wyglada

Gość eliza oreszek
ja juz troche po 18 :P ale rocznik 91 :D:D:D hehe:D

Gość klok
boze dziekuje ze sa tacy ludzie jak ty co dokladnie powiedza co i jak :*

Gość klok
no ja tez:) 91 ! ha ..! ale wiesz bardzo sie boje ze nie dokladnie wytarlam te paluchy w sumie to one nie mialy takiego kontaktu z ta ci**a ...ale boze wyobraznia moja naprawde fiksuje

Gość eliza oreszek
aa nie ma sprawy :) wiem jak sie wtedy czułam wiec jesli swoją wypowiedzią ci pomoglam to sie bardzo ciesze :) a ile jestes z chłopakiem i ile on ma lat? i czy powiedzialas swojemu chlopakowi o tych obawach związanych z ciążą? macie zamiar rozpocząc współżycie? :) jesli mozesz to odpowiedz na te pytania :)

Gość klok
z chloapakiem jestesmy rok ,on jest w tym samym wieku co ja ;) nie mowilam mu o tym bo nie chce go martwic wiem ze przez to powinnismy isc reazem ale najpierw chcialam sie komus wygadac i popytac czy jest o czym w ogole gadac . jeszce nie chcemy wspolzyc bo nie jestem gotowa ale nie mysl ze on jest takim chlopakiem ktoremu pstro w glowie wiem ze mam w nim poparcie i jaklby sie stalo to jak to nazywam w tym momencie "najgorsze"to wiem ze byl by ze mna ciesze sie ze jest taki ... a ty ile jestes z chlopaakiem powiedzilas wtedy jemu o tej sytuacji czy tesz wszystko na wlasna reke ?:)

Gość eliza oreszek
oby tak było bo wiesz...znamy siebie na tyle na ile nas sprawdzono :) i to jest swieta prawda :) ale jesli jest porządny to fajnie, nie mnie oceniac jego tylko tobie :D ojj ja z tym chlopakiem nie jestem juz od roku, ale bylam z nim 1,5 roku:) i byl ode mnie 3 lata starszy :) nic mu oczywiscie nie mówilam. wszystko na wlasną rękę, bo po co histeryzowac :D za duza wyobraznia :P heh ale teraz sie tak zastanawiam jakbym załóżmy zaszła (jesli bysmy ze sobą spali) w ciążę to mialabym zmarnowane życie bo jak uleciała chemia po tym 1,5 roku to nie moglam na tego czlowieka patrzec :D a teraz jestem w innym związku od 1,5 miesiąca :) tylko ze facet ma 29 :P i jest ciężkooooooo :D

Gość klok
najgorsze jest wlasnie to : zajscie w ciaze a tym wieku bo wiesz niby milos wielka i ta jedyna ...a tak naprawde to nigdy nie wiesz co sie przydazry jutro i cale zycie tak jak mowisz juz przepadlo tu plany na przyszlosc a tu blokada bo Obowiazki, ale oczywiscie za ludzie co sobie poradza co nie zabije to wzmocni ale ja nie chcialabym tego doswiadczyc to jest jeszce za wczesniej kurcze caly czas sie obawiam czekam do okresu ale mam dopiero za tydzien, za 2 tyh mozna dopiero zrobic tes tzn.. za 2 tyg on wyjdzie bo to jest najwczesniejszy termin ponoc wczesniej nie wychodzi ale co mi po tescie jak wyjdzie mi ze jestm to juz DUPA .... dlatego chodzi mi o to czy wziac jakies tabletki teraz poki nie jest za pozno jescze mam 2 doby .. to 72 godzin ;p prosze doradz mi ,, wie ze mog cie meczyc ale boje sie

Gość eliza oreszek
no wlasnie ten wiek :) a tu jeszcze szkoła jakbym byla teraz w ciązy to chyba bym sie pochlastała :P ale nie będę i nie planuję :P hehe ech a mi jutro wypada okres :D laska nie denerwuj sie tak, jaki test, jaka tabletka "po"? Nie zajdziesz na 100% :) a jak zajdziesz to mozemy tak zrobic ze mi oddasz dziecko :P ale nic napewno takiego nie będzie :D zeby ewentualnie rozwac opcje ciązy musialabys miec dużo spermy na palcu i wepchac sobie ten palec głęboko w cipke :D nie martw sie :) to tak jakby chlopak spuscil ci sie na brzuch a ty bys sie bała ze skoro plemniki są ruchome to powędrują ci do pochwy :D absurd nieprawdaż :D? wiec jesli nawet bys miala tego 1 plemnika na palcu to nie ma szans :D

Gość klok
dokladnie szkola, przyszlosc a moze potem cos .... tzn kiedys planuje byc mama ale nie teraz daj spokoj ! no widzisz i ty znajdziesz jakies sensowne wytlumaczenie;) ale wlasnie czyslaam ze nawet nie musi os sie spuscic w pochwie tylko wystarczy ze na zewnatrz jest jakis sluz a z reszta to one sobie dadza juz rade .. no ale uspokoilas mnie wiec teraz bede wyczekiwac cioci jak nigdy :P ale mam takie osobiste troche pytanie jak mzoesz to odpwoiedz : a dokladnie wytralas pluszki ?

Gość eliza oreszek
no wlasnie az tak dokladnie nie wycierałam :) troszke samo wyschło a ja polecialam do kibla sie wysikac, oczywiscie papier w ręce, podtarłam sie ....a za chwile psikus!! oprzytomnialam !! :D i takie schizy jak ty teraz :D ale potem mi przeszlo :d chociaz okres był wyczekiwany :D ech stare dzieje... :D nic sie nie bój, nie jestes kochana :)

Gość klok
no wlasnie ja tez nie tak dokladnie , w suemit to zapomnialam ze trzeba byc czujna jakos tak na spontana wszytsko ....a potem w domu kurcze blade baby za ok 9 miesiacy !...a ty ile czekalas na okres?

Gość eliza oreszek
oj dokladnie nie pamietam ale chyba cos kolo 2 tygodni :) nie bedzie żadnego bejbi :D:D:D:D laska przestań :P

Gość klok
wiesz gdyby nie ty to bym chyba umarla ze strachu masakra ja ciebie podziwiam ..:)ale co robilas tak czekalas tylko czy tez wrtowalas po necie ?

Gość eliza oreszek
eee tylko czekalam :D kafeterii jeszcze nie znalam wtedy :D chyba pierwszy tydzien był najgorszy :D a w drugi wytlumaczylam sobie ze to przeciez niemozliwe :D a zaraz potem okres i wszystko cacy :D oczywiscie potem bylam ostrożna, ale teraz nawet bym sie takim czyms nie zamartwiala :P

Gość w ten sposób na milion procent
nie jesteś w ciąży. Nie ma takiej możliwości

Gość w ten sposób na milion procent
o matko - ty masz 13 lat???

Gość klok
ja to od razu weszlam na internet na fora ale tam to jaz jada ostro uprawiaja sex be zabezpieczen i sie pytaja czy sa w ciazy czy nie ? to dla mnie jest chore... elizo to ja dziekuje ci jeszce raz za te wszytskie twoje opinie mam nadzije ze to sie sprawdzi :) jak bedzie juz po wszytkim to napisze ..;p albo ze jest oki :) albo z zzapytaniem jaki jest twoj adres aby baby dostarczyc nie no teraz to zartuje ale za wszytko dziekuje i pozdrawiam :*:)

Gość klok
do w ten sposob.... nie nie mam 13 lat , ale widze ze tez jestes przekonana/ny ze wszytko jest dobrze ze nie zotane mama, a moge wiedziec po czym tak sadzisz? bo chcialabym byc pewna

Gość eliza oreszek
klok podaj mi swój adres email to sobie popiszemy i ewentualnie jak bedzie baby to podam ci ten swoj adres :D

Gość klok
i o to chodzi zeby nie weszly dziady jedne :P ale mimo to sie troche obawiam

Gość klok
ja mam taka nadzieje i napisze jak bedzie po wszytkim czyli do okresu