Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezapominajka001

FOTKA.PL ZABRAŁA MOJĄ PEWNOŚĆ SIEBIE...

Polecane posty

Gość niezapominajka001

Jestem mężatką, z niewielkim stażem, mamy śliczne dziecko. Mąż mnie bardzo kocha, okazuje mi to na każdym kroku i wspaniale zajmuje się naszą córeczką. Ale jest jedno o czym nie potrafię zapomnieć... Kiedy się poznaliśmy miał konto na fotce.pl. Od początku zapewniał mnie, że kocha...kiedyś w historii zobaczyłam, że ogląda codziennie profile.. Pytałam dlaczego, mówił o jakiś ocenach... wiem, że nie korespondował z żadną, nie było rozmów na gg czego bym nie chciała... Raz, napisał tylko komentarz do dojrzałej panny "mmm sexi kobietka" - gdy to zobaczyłam, gorąco mi się zrobiło, pytałam dlaczego mówił, że to było z głupoty, niedojrzałości do związku, bo przede mną z nikim nie był na dłużej...potem konto zostało skasowane.., wiele razy mnie przepraszał i zapewniał o swojej miłości jednak wracam do tego...byłam pewna siebie, a teraz to odeszło...ciągle porównuję się z tamtą...po co było to konto... Często mu to wypominam...nie potrafię inaczej... Jak zapomnieć? :(

robisz z igły widły! Ożenił się z Tobą, jest z Tobą, Konto zostało skasowane, jeśli nie ma innego to nie wiem po co zawracasz sobie tym głowę? Napisał i trudno. Ale czy to powód aby go co chwilę tym zadręczać i jeszcze przypominać o tamtej?

Gość ale z ciebie idiotka

Gość nie przesadzaj kobieto
czy tobie sie nie zdarzylo pomyslec na widok jakiegoś fajnego faceta ----- mmmm ale ciacho, no i co z tego, czy to oznacza, ze zaraz masz zamiar zostawic męża i pobiec do tamtego ???? faceci to wzrokowcy, lubią popatrzyć, prawie kazdy facet ślini sie na widok dody czy jakiejs tam innej, ale to nie oznacza, że zaraz sie zakochal i do niej poleci ...... wyluzuj bo spieprzysz sobie malżeństwo przez pierdole ..

Gość wykropkowalo mi
pierdołe hehe

Gość nie martw sie faceci tak maja
....no nistety ...nam mowia tak ,zapewniaja o uczuciu i milosci....a katem oka spogladaja na dziewczyny- szczegolnie zgrabniejsze a kiedy nadejdzie dziecko i kobieta czuje sie nieco gorzej we wlasnej skorze,,,hm znam to:)ale nie martw sie to nie znaczy ze on cie nie kocha ,jednak wiem co czujesz -jak zdrade tak?

Gość niezapominajka001
nie martw sie faceci tak maja - tak trochę czuję, bo ja bym czegoś takiego będąc w związku nie zrobiła... pewnie przesadzam, ale taka już jestem, tym bardziej, że chcę mu się podobać. On cały czas mówi, że jestem śliczna, ale ja zbyt wielu mężczyzn znałam i oni są tacy sami niestety :(

Gość niezapominajka001
a jak się porządnie wkurzę to sobie założe profilek i dopiero będzie :P jeszcze mu pokażę kto tu rządzi :)

Gość cderf
Kolejny przypadek naszej klasy, gg i internetu...i taka to dzisiejsza codziennosc... ech:///

Gość ggfjjh
tak, niezapominajko, pokaz mu! i od tego sie zacznie... ale rozwodu wam nie zycze, naprawde...

Gość ABCDfgffgfdgdfg
Ja pierdolę... kobieto, ty jesteś nienormalna ! Chyba nudzisz się i dlatego nie masz innych zmartwień.