Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mallaga1988882

Samotnosc w zwiazku

Polecane posty

Gość Mallaga1988882

Czy ktos tak jak ja czuje sie samotny w zwiazku albo malzenstwie? W moim przypadku wszystko bylo ok, az do dzisiaj.. Mowilam mezowi ze chce isc do pracy, wrocic do ludzi bo mam juz dosc siedzenia w domu, chce zarabiac chociaz na swoje potrzeby.. mamy roczne dziecko, ale jest problem w tym, ze nie ma sie kto nim zajac, wiec moj slubny stwierdzil, ze skoro chce isc to mam przynosic tyle ile on zarobi, dla mnie to cios ponizej pasa.. po tym stwierdzeniu poczulam sie tak, jakbym sie do niczego nie nadawala w jego mniemaniu.. boli jak cholera a jestesmy 4 lata po slubie, nie wiem co jest powodem ze sie tak zmienil.. ale sadze, ze buntuja go koledzy - kazdy mowi jakim jest macho, a w obecnosci zony czy dziewczyny, staje sie naprawde malutki... nie wiem juz co robic, po jego slowach zrobilo mi sie naprawde przykro..

Niektórzy mężczyźni wolą gdy kobieta jest w domu. Oni pracują, zarabiają - to im daje poczucie ... moze władzy, dominacji? Jesli chcesz - to idź do pracy. Nie pytaj męża czy mozesz, tylko powiedz mu, ze podjełaś taką decyzję. I nawet gdybyś całą pensje musiała wydac na opiekunkę - to warto wyrwać się z domu, do ludzi. A dziecko będzie miało spełnioną, usmiechniętą mamę...

Gość .aannn
Szczęśliwa mama = szczęśliwe dziecko, czyż nie?

Gość MamaMai07
Idź do pracy;) Ja wróciłam do pracy po 18tyg. Na szczęście miałam z kim zostawić Małą. Ale powiem Ci,że w pracy odżyłam;) w domu mam z mężem nie najlepiej,więc z radością idę do pracy aż nie chce mi się wracać gdyby nie moja córcia;) Powodzenia życzę;)