Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iza_Psycholożka

ZESTAWY WITAMINOWE - jak podawać

Polecane posty

Wiemy jak zbawienny wpływ na rozwój naszych pociech mają witaminy. Dlatego też zgodniez najnowszymi badaniami już od najwcześniejszych chwil ich spore dawki mogą przyczyniać się do zdrowego i co najważniejsze szybkiego wzrostu naszych dzieci. Ale jak je podajecie ? Ja rozkruszałam po kilka tabletek (takich dużych dla dorosłych) i rozpuszczałam w odciągniętym mleku i podawałam już od pierwszego dnia życia. Ale może są jakieś prostsze metody z którymi się spotkałyście ?

Gość fanka Izy
Droga Izo! jak milo, ze znow sie pojawilas na forum i dzielisz sie swoim doswiadczeniem ja sie chcialam zapytac, jak nauczyc trzymiesieczniaka robic na nocnik? No bo wczesniej pisalas, ze moze juz chodzic, wiec pieluchy moze tez sa zbedne?

Gość EEEE NO TO MOŻE JAKIŚ FANKLUB
jej załóżmy??? Na pewno ma więcej dobrych rad dla niedoświadczonych mamusiek:p

Witaj fanko. Tak, próbuję dzielić się swoim doświadczeniem. Jednak nie zawsze spotykam się ze zrozumieniem. Ale nie martwię się. Pionierzy w różnych dziedzinach zwykle muszą przecierać szlaki po których inni mają już łatwiej. Postaram się za jakiś czas odpowiedzieć na dręczące Cię problemy. W swoim gabinecie, niczym dr House, spotykam się z wieloma pytaniami i zaskakującymi problemami, dręczącymi młode matki. Pozdrawiam. Iza.