Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taksobierozmyślam

na co postawić w życiu?

Polecane posty

Gość taksobierozmyślam

Zawsze mi sie wydawało, że po pierwsze należy być uczciwym w swoich poglądach. Gdzie jest miejsce gdzie powinna być jakaś uczciwość, no coś więcej niz kasa. I tak sobie pomyślałam, że warto na takie miejsce postawić. Na taką pracę. A tu nic z tego. To najgorsze. Człowiek poszukuje w życiu jakichś wartości. Nie wiem jakiegoś poczucia stabilizacji i tego, że jest na właściwym miejscu. Gdy coś się wali to później jest tysiac myśli czemu. Nie moja wina. Ale czemu się zawaliła ta wieża? Może to nie to miejsce? Nie tak należy myśleć? Nie wiem. W sumie to skomplikowane, ale chyba tak jest. I dziś żałuję, że tak się dałam omotać pieniądzom. Ktoś tez tak ma. Bo w sumie coś tam mam niby, ale i tak więcej długów, a kłopotów z całości, że nie warto. Tylko... zostaje taka zgaga. Taka zgaga. Dosłownie. I pytanie PO CO TO WSZYSTKO było. Bo ktoś chce udowodnić. Ale co? Że jest świnią. I tego nie wzięłam pod uwagę. Że tam są SAME ŚWINIE. :( Nie wiem - najpierw to pamiętałam, a później już mi było tak dobrze... i wtedy to nastąpiło. :( Co? ZWOLNIENIE DYSCYPPLINARNE, a wcześniej NEGATYWNA OCENA PRACY. Myślałam, że zwariuję. Po prostu miałam inne poczucie humoru niż reszta. Ale powiem wam, że jak miałam naście lat to rozumiałam, że poczucie humoru bywa ... lecz w takim miejscu? Mimo wszystko. To mój dramat. I tyle. Reszty też lepiej nie wspominać :(

Gość taksobierozmyślam
Powiem wam jakie to jest ważne być dobrze wychowaną osobą. Ale to nie jest tylko MANIERY tylko ogólnie wiedzieć co robić i w ogóle. Jakie to jest ważne wiedzieć co pierwsze, co drugie , co ważniejsze , mniej ważne - nie wiem. Skąd to wiedzieć w sumie jak się jest latami źle wychowaną osobą. I każdy jest egositą i sobie robi co chce. Z drugim człowiekiem. Rozwala mu życie, później się nad nim znęca bo nie wiem co robić. Do błędu się nie chce przyznać. Coś strasznego. To można oszaleć. Dostać świra po prostu przez własnych rodziców - egoistów daremnych. Moja historia może być przestrogą dla wszystkich, którzy są zbyt przywiązani do swoich rodziców. Nie - którzy dali się im zmanipulować poprzez ich wrzaski, wymusznia. To nie tak. Oni powinni szanować mnie jako człowieka, a ja ich jako rodziców. Ale to nie oznacza słuchać. To nie to samo. NIe nić, nie wyzywać, nie życzyć źle - ale nie dać się zmanipulować tak dziś myślę. Nie stać się ofiarą ich. Nie wiem. Po prostu ludzkie traktowanie się i tyle. Inaczej pscyhiatryk. Nie wiem a co chcę robić w życiu mam prawo decydować sama. To takie wnioski osoby o zmarnowanym życiu. Jeszcze zostaje kwestia wiocha i miasto. Szkoły na wsi. Bez sensu. Nie wiem - chyba po prostu nalezy się dużo modlić za rodziców, żeby zostawili w spokoju swoje własne dzieci. Inaczej potrafią zamienić zycie w THRILLER :(

Gość taksobierozmyślam
W sumie powinnam się nad nimi teraz tak samo wyżywać i znęcać psychicznie jak oni nade mną. Upokarzać, wytykać błędy. Czemu ludzie tacy są? Ale wole ich OSMOLIĆ. Niech sobie dalej żyją w przekonaniu, że są najmądrzejsi na świecie. Nie wiem czemu mam zmarnowane życie, ale oczywiście zawsze wszystko wiedzieli najlepiej. Lub najgorzej. Chyba to drugie. Ale jaka bezmyślność - zrobić sobie dzieci. A po co? Nie ma mnie, nie ma problemu. Lecz oto JESTEM. Po co? :(

Gość taksobierozmyślam
Powiem wam jeszcze, że myślę, że dużo rodziców idzie do piekła za takie rzeczy jakie robili moi. Ich jeszcze może cudem się uratuje, ale normalnie ja już nie żyję i wciągam ich do piekła. Bo nic mi przez nich nie wyszło i muszę ich do dziś omijać. To dwie kanalie i gnoje, normalne dwie nieludzkie świnie bezmyślne. Ups...miałam się nie wyrażać :( Jeszcze skończę pod mostem... bo nic mi nie wyszło. Paranoicy :(

Gość oo to znowu Ty
?????????/ :P:P