Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem wsciekly

zaczyna mnie irytowac moja dziewczyna

Polecane posty

Gość jestem wsciekly

chodzi o to ze czesto jest kochana,slodka itp ale czasami zachowuje sie obojetnie i zimno wobec mnie tak jakby jej nie zalezalo...jestem bardzo nie ufny wtedy Bardzo mnie to irytuje co wy o tym sadzicie

Gość kobieta zmienna jest

Gość jestem wsciekly
"kobieta zmienna jest" nie wiem dlaczego taka jest ale ja tez moge sie zmienic ale na tego zlego nie wiem czy to bedzie jej przeszkadzalo czy nie...moze jest to jej obojetne ale sie zdenerwujue naprawde ktoregos dnia i znikne

Gość jestem wsciekly
poprostu mnie to juz irytuje...poprostu wkurwie sie ktoregos dnia i znikne chyba

Gość kobieta zmienna jest
no i co to da ze znikniesz?? moze ona w ten sposób chce Ci dac cos do zrozumienia?? albo naczytała sie Bravo Girl i stosuje na Tobie te wszystkie pseudo porady pt " jak sprawic zeby on zawsze Ciebie poządał?" lub cos w tym stylu :D :D

Gość pyzuniaaaaaaaaaaaaaaa
postaw sie na jej miejscu. moze ona ma jakis problem, albo ty ja tak irytujesz ze woli sie zamkna w sobie i olac? moze poprostu jest przed lub w trakcie okresu. najlepiej usiasc i porozmawiac. postaraj sie byc dla niej tez wyrozumialy i pokaz ze tobie zalezy. stac cie przeciez na bycie gentlemanem.

Gość jestem wsciekly
meczy mnie to juz naprawde chyba zostawie to i znikne

Gość jestem wsciekly
naczytacie sie tych pierdul a pozniej jest problem moze faceci tak lubia latac itp ale ja nie znosze

Gość pyzuniaaaaaaaaaaaaaaa
to masz problem. pogadaj z laską. ośmiel ją troszkę. moze ma problem ktory ja dreczy a nie umie o tym proozmaiwac. tylko spokoj was uratuje. ile jestescie razem?

Gość zetoja
witam mam do zaoferowania pracę polegającą na klikaniu w wybrane strony internetowe- PRACA BEZ WYCHODZENIA Z DOMU! Prosto i przyjemnie. Codziennie nowe reklamy, minimum 25, po 20 groszy za kliknięcie + konkursy. www.polski-bux.pl/?r=zetoja

Gość jestem wsciekly
tu chyba nie chodzi o problem jest wesola itp nawet kiedy jest taka obojetna!! ona chyba mysli za ja bede za nia latal:-O ale tu sie myli!!

Gość pyzuniaaaaaaaa
facet... zalezy ci na niej? jesli tak to warto chyba polatac. czy ona by ciebie zostawila/uciekla gdybys ty mial problem? postaw sie na jej miejscu-ciut empatii

Gość jestem wsciekly
zalezy i to bardzo ale pajaca nie bede z siebie robil i latal za nia ja musze wiedziec na czym stoje

Gość jestem wsciekly
JENYYYYYYYYY JAK MNIE TO IRYTUJEEEEEEEEEEEE

Gość ........hmman
ależ Ty jesteś niecierpliwy :D

Gość jestem wsciekly
nie nawidze cierpliwosci ani czekac MUSI BYC TU I TERAZ!! CZEKANIE TO NIE DLA MNIE

zastanów się. piszesz, że ona Cię irytuje, że nie będziesz za nią latał, chcesz ją zostawić, ale Ci na niej zależy. wychodzi na to, że nie wiesz czego chcesz. przemyśl wszystko i porozmawiaj z nią bo może okazać się że jest obojętna, a nawet nie zdaje sobie z tego sprawy. to musi być prowokacja. jeśli nie to ogarnij doopsko.

nie nawidze cierpliwosci ani czekac MUSI BYC TU I TERAZ!! CZEKANIE TO NIE DLA MNIE zalezy i to bardzo ale pajaca nie bede z siebie robil i latal za nia ja musze wiedziec na czym stoje prowo jak nic :D 🖐️

Gość dfzhdhrtjhz
Wal się chuju jebany. Jak Ci sie coś nie podoba to won na drzewo !!!Laska znajdzie sobie innego i napewno lepszego!!! :)

Gość jestem wsciekly
TO NIE PROWOKACJA!! JA CHCE Z NIA BYC ALE JESLI TAKA BEDZIE TO WSZYSTKO ZEPSUJE NIE LUBIE JAK KTOS SOBIE ZE MNA POGRYWA I HONOR JEST SILNIEJSZY OD MILOSCI - TAK MNIE WYCHOWALI

Gość jestem wsciekly
dfzhdhrtjhz

Gość jestem wsciekly
dfzhdhrtjhz A NIECH SOBIE ZNAJDZIE - JA BIEGAC NIE BEDE ... MAM ZASADYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Gość co za żenada z autora
nie chce mi się ci tłumaczyć dlaczego, ale mam nadzieje że z nią zerwiesz i dziewczę będzie miało szanse na normalnego gościa, który ma wszystkie klepki

co ma honor do oziębłości i obojętności? cokolwiek ma - nic mi o tym nie wiadomo. nazwałabym to raczej strefą emocjonalną/uczuciową. jesteś muzułmaninem? bo oni uważają, że kobiety które splamiły honor rodziny/męża/narzeczonego muszą być poddane karze.no chyba że masz 16 lat i dopiero kreujesz i kształcisz sobie świat. ale jeśli masz takie poglądy, to na jej miejscu uciekałabym od Ciebie aż by się kurzyło. ale na szczęście nie jestem nią. dfzhdhrtjhz ma rację 🖐️

Gość jestem wsciekly
co za żenada z autora ------- TY ZAPEWNE JESTES NORMALNY NORMALNY CZYLI NIJAKI BEZ WYRAZU NIE CIERPIE TAKICH LUDZI STANDARDOWYCH WIEC SIE NIE WYPOWIADAJ