Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jako w temacie

tabletki + prezerwatywa = 100 procent pewności??

Polecane posty

Gość jako w temacie

Gość dodofifi
niestety nigdy nie ma 100% pewnosci choc taki pakiet daje duzo wiecej pewnosci niz jedna z tych rzeczy osobno

Gość jako w temacie
strasznie, panicznie boję się ciąży. Jak słyszę: "nie ma 100 % zabezpieczenia" to mnie ciarki przechodzą.

alez jest zabezpieczenie pewne w 100%. abstynencja seksualna. skoro aż tak bardzo przeraża CIę naturalna konsekwencja seksu - nie powinnas współżyć.

Gość myslisz ze wspolzyją tylko ci
ktorzy chca miec potomstwo?

nie, ale wszycy którzy współżyją powinni się liczyć z taka możliwością. jesli ktoś nie dopuszcza nawet cienia mozliwosci zajscia w ciążę nie powinien współżyć, bo taki cień istnieje ZAWSZE.

Gość frufru gdyby tak było
to chyba zaden młody czlowiek nie mogłby wspolzyc :D

Gość kwiczolos
frufru, piąteczka :P wreszcie ktoś normalnie mówi. Tak, nie powinien współżyć ktoś dla kogo ewentualna ciąża jest końcem świata.

Gość powinny współżyć tylko staracz
ki

kady czlowiek powinien ponosic konsekwencje swoich czynow, a konsekwencja sexu jest ciaza po to sa zabezpieczenia zeby ciezy nie bylo, ale nigdy nie mozna wykluczyc tej ewentualnosci dlatego wspolzyc powinni tylko ludzie odpowiedzialni a nie 15 letnie dzieciaki

Gość nie kazdy odpowiedzialny człow
iek pragnie miec dziecko. Właśnie po to ludzie się zabezpieczają żeby go nie miec jeżeli nie chcą, i to jest odpowiedzialność. A zapewniam że nie tylko nastolatki nie chcą sie rozmnażać.

zabezpieczają sie osby, które nie chca dziecka ale jego pojawienie sie nie bedzie koncem swiata

Gość zlotowłossaaa
autorko to jest praktycznie 100% zabezpieczenia jeśli wszystko stosujesz właściwie... dla mnie ciąża byłaby końcem świata, ja zabezpieczam się drugi rok w ten sposób i nic się nie dzieje, a jakbyś miała jakiegoś naprawdę kolosalnego pecha można zamówić pigułki wczesnoporonne, ja bym tak zrobiła. Dlatego nie bój się i nie myśl,życie mamy jedno i dość krótkie:) bez paniki z każdej sytuacji jest wyjście,Wiem ze pełno jest ludzi którzy chcieli by podporządkować seks płodzeniu dziec(jesli można nazwać ich ludźmi) ale takie podporządkowanie wystepuje u zwierząt a i nawet zwierzęta jak nie chcą potomstwa to zagryzają je po narodzinach... ale my jesteśmy ludźmi i u nas wywołuje się poronienie.

Gość dzieki za przynajmniej jedną
normalną odpowiedź