Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carrie7071

Biały Gęsty Śluz - Brak miesiączki

Polecane posty

Spóźnia mi się miesiączka (kilka dni) zamiast niej pojawił się gęsty biały śluz. Podbrzusze jest twarde jak skała :P Cały czas JEM :P (czasem mam tak przed okresem) Pytanie brzmi czy może być to oznaka ciąży? Staram się o dzidziusia więc cieszyłabym się z tego. Dodam ,że ostatnia miesiączka pojawiła się o 7 dni za wcześnie. Nie wykonałam jeszcze testu. Czekam na odpowiedzi.

A i jeszcze cały czas najchętniej bym spała. Jestem bardzo osłabiona. Dalej czekam na odpowiedzi.

Gość gffdg
hmm niewiem , ten bialy sluz oznacza dni nieplodne ..przed okjresem nieraz takie mam ....

Gość jajajajjajaja
A czemu nie zrobisz test?? ja miałam duzo takiego sluzu, aż sie wylewało ze mnie, i tak mam do dzisiaj a juz 6 miesiąc :-)

nie chce narazie robic testu bo teraz mam chociaż nadzieje na dzidziusia. kazdy test od 8 mies. negatywny :(

Gość ja mam tak czesto
jedzenie, spanie, śluz taki gesty i brak miesiaczki, a piersi obolałe jak balony, cala spuchnieta.,,, i zawsze jest to objaw miesiaczki ktora jakby chciala ale nie moze sie wydostac :P

Gość asdsad
Mi to wygląda na ciążę. Zrób test.

Gość Ciąża na bank

Piszecie ciąża na bank ale widać ,że to takie na odwal się. W każdym razie dzięki. Kolejne odpowiedZi mile widziane ;))

chyba nie pozostaje Ci nic innego tylko czekać. Skoro zależy Ci na tym by być w ciąży, to i tak wszystkie oznaki będziesz interpretować na "korzyść" :) jeszcze trochę cierpliwości i zrób test.