Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inwiligatorka

poczta na nk

Polecane posty

Gość inwiligatorka

po pierwsze nie ufam mojemu facetowi do konca mam wrazenie ze mnie troche oszukuje po drugie czytam jego poczte na nk wiem ze nie powainnam ale z niektórych korespondencji dowiaduje o nim sie wiecej niz on sam raczy mi o sobie powiedziec!!!! mam wrazenie ze robi wiele rzeczy o których ja nie wiem... bardzo mnie boli kiedy koresponduje ze swoimi "kolezankami"... kiedy natychmiast wylacza gadu gdy ja zjawiam sie w pokoju ...kiedy dostaje smsy z tekstem "kochanie ....". A ja? ja siedze cicho popłacze sobie jak nie widzi... ja nawet nie patrze na innych facetow a z kolegami jestem tylko na "czesc" nie spoufalam sie z nimi i nie umawiam... On wie o mnie wszystko a ja chyba o nim nie za wiele... ile jeszcze tak moge siedziec cicho i udawac ze nic nie wiem i jest ok?!

Gość inwiligatorka
chyba zartujesz... naprawde mnie to strasznie boli....a przeciez jemu nie powiem: hej czytalam ostatnio twoje maile z kasia. nie podoba mi sie to ze sie z nia umawiasz na herbatki?!?! to naprawde nie jest prowokacja... :( jest mi smutno jak chooolera

Gość inwiligatorka
up

Gość inwiligatorka
sam jeste jedna wielka prowokacja! ma ci przytoczyc te malie? albo lepiej dac login i hasło na jego profil?

Gość inwiligatorka
mialam nadzieje ze ktos mi poradzi jak z nim porozmawiac (nie koniecznie informujac o tym ze wiem co i jak sie dzieje) albo jak go sklonic do tego zeby sie bardziej otworzyl zeby mi bardziej ufal...

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
mam ten sam problem...przeczytalam za duzo na nk i on zmienil haslo :( pisal z jakas laska ktora poznal na grillu nie wiem jak z nim pogadac :(

Gość informatyx
zainstaluj mu keyloogera. Jak on gdzies polezie na 15 minut bo tyle ze spokojem ci wystarczy sciagnij darmowego keyloggera na komputer i go zainstaluj. No ja bym Ci polecił: "KGB Key Logger" - darmowy, w google wyszukasz. Instalujesz i w opcjach zaznaczasz zeby sie uruchamiał w procesach ze startem systemu. Następnie wskazujesz lokalizacje gdzie chcesz aby keylogger zapisywał wcisniete klawisze na dysku. I juz. Kazdy wcisniety klawisz zostanie zapisany w pliku. TYM SAMYM OTWIERAJAC TEN PLIK widzisz co wypisywał Twój chłopak lub dziewczyna. Wszystko, kazdy klawisz. Pozniej jak juz masz niezbite dowody ze twoj partner to h** to mozesz wydrukowac i masz silne argumenty zeby kopnac go w tyłek :). Ogólnie nie polecam tego instalowac osobom ktore maja sklonnosci samobójcze, gdyz to co wyczytają z logów, moze okazac sie zbyt bolesne. Czasami lepiej nie wiedziec co robi nasz partner, mnij boli.... pzdr ;)

Gość monika...
o czym wy mowicie w ogole? facet was w rogi robi a wy nie wiecie jak mu zwrocic uwage? jak mozna siedziec i ryczec po cichu??! skoro to zwiazwek, to bierzesz go za szmaty i ustawiasz do pionu - niech sie zachowuje jak w zwiazku, albo spada.. ja naprawde tego nie rozumiem!!

Do Lowcy prowokacyjnych tematow -> chlopie, jak Ci sie nudzi, albo cos jest z Toba nie tak, to strzel sobie z torby z nie wypisuj pod kazdym postem, ktory Ci sie nie podoba tego samego. Ani to smieszne ani fajne. Do Autorki -> nie wiem co bym zrobila gdybym byla na Twoim miejscu, pewnie zaczelabym uwazniej obserwowac mojego faceta. A gdyby juz powaznie zaczela mnie denerwowac ta sytuacja to bym z nim po prostu o tym porozmawiala. Nie wiem czy instalowanie key Loggera jest trafionym pomyslem, bo jesli okaze sie, ze facet nie ma nic powazngo na sumieniu a odkryje ten program, to moze byc niewesolo. Z drugiej strony jednak czytalas jego poczte, chociaz tego nie jest w stanie sprawdzic :P Moja rada : pogadaj z nim powaznie i powiedz, ze denerwuje Cie taki stan rzeczy i nie wiesz co masz o tym myslec. No i ewentualnie, ze nie zyczysz sobie zeby jego kolezanki pisaly do niego w takim tonie.

Do Lowcy prowokacyjnych tematow -> chlopie, jak Ci sie nudzi, albo cos jest z Toba nie tak, to strzel sobie z torby z nie wypisuj pod kazdym postem, ktory Ci sie nie podoba tego samego. Ani to smieszne ani fajne. Do Autorki -> nie wiem co bym zrobila gdybym byla na Twoim miejscu, pewnie zaczelabym uwazniej obserwowac mojego faceta. A gdyby juz powaznie zaczela mnie denerwowac ta sytuacja to bym z nim po prostu o tym porozmawiala. Nie wiem czy instalowanie key Loggera jest trafionym pomyslem, bo jesli okaze sie, ze facet nie ma nic powazngo na sumieniu a odkryje ten program, to moze byc niewesolo. Z drugiej strony jednak czytalas jego poczte, chociaz tego nie jest w stanie sprawdzic :P Moja rada : pogadaj z nim powaznie i powiedz, ze denerwuje Cie taki stan rzeczy i nie wiesz co masz o tym myslec. No i ewentualnie, ze nie zyczysz sobie zeby jego kolezanki pisaly do niego w takim tonie.

Gość gagatek12345
Jasne jak facet coś odwala, to do parteru z nim 😠

Gość i znów kolejne nieszczęście
"przez" nk...:( teraz setki takich jak Ty autorko,tylko żyją w błogiej nieświadomości :O

Gość inwiligatorka
kiedys zrobilam mu wielka awanture za redtube (wiem ze 99,9% wszystkich facetów to oglada ale bylo mi bardzo przykro ze akurat wlasnie moj facet jest w tych 99,9%)...usuwal historie i wogle ale nie docenil moich zdolnosci szpiegowskich.....nie powiedzialam mu od razu chcialam sobie jakos to ułozyc, sensownie wyjasnic.. ale potem mialam wrazenie ze poprostu mi czegos brakuje....ze nie wiem mam za male cycki albo jestem kiepska w łozku bo inaczej nie moglam sobie wytlumaczyc tego ze codzniennie spedzamy bardzo duzzooo czasu w łozku a dla niego jest jeszcze mało?!

Gość krzywezeby
ja mialam tak samo

Gość tiki tiki
to facet oni wszyscy choćby mieli nie wiem jak śliczną laskę to i tak to będą oglądać nie chodzi o to że Tobie czegoś brakuje oni już tak mają mój ma takie filmiki na kompie nie zabronię mu bo i tak jak będzie chciał to będzie oglądał a że od czasu do czasu sobie obejrzy to co i tak uwielbia się ze mną kochać :) z resztą czasami oglądamy razem jakiś taki filmik na rozgrzewkę ale taki łagodniejszy :)