Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Ile lat można uprawiać seks?

Polecane posty

Gość

Czy można mieć dobrą formę?

Gość spi.....
Bez przerwy to nie wiem...:D

Gość
Jak skończymy 60 lat .

Gość facet to może jak ma i
90 lat. Kobiety może by i mogły, ale po skończeniu 30 lat są już tak paskudne, że tylko desperaci chcą się z nimi kochać

Gość
Kobiety po 30 są też piękne :).

Gość po 30 kobiety są
piekne inaczej i na swój specyficzny sposób. Ale seks odpada...

Gość
Nie przesadzaj :), zdarzają się takie kobiety , że wyglądają młodo.

Gość chemia i chirurgia plastyczna
robia cuda. A najlepsze jest w tym to, że kobiety same sobie szkodzą. Ostatnio miałem przyjemność z kolezanką z liceum. Z odległości 10 m wszystko OK, ale z bliska tragedia. Skóra jak mój dziadek (chyba zniszczona przez solarium), zmarszczki w ilości przewyższającej moją babcię (jeszcze nie tak glebokie, ale ich ilość, włosy - gdyby nie lakier, to chyba by ich nie było. A tylko 32 lata....

Gość
Solarium w nadmiarze każdemu może szkodzić, bo powstają zmarszczki. Nie wszystkie robią sobie operację plastyczną. Mam 26 lat, a wyglądam na 21, nigdy niczego sobie nie poprawiałam, bo szkoda zdrowia.

Gość pogadamy za 5-6 lat

Gość
Po co mam gadać za 5 -6 lat :), jakby tak myśllała , to teraz zrobiłyby mi się zmarszczki .

Gość fajna rozmowa

Gość Zmarszczki i tak się zrobią
cycki i półdupki obwisną, skóra bedzie szorstka, wargi się powiekszą.

Gość
Tobie też urośnie brzuch, będziesz miał siwe włosy, nie będziesz wiecznym młodzieniaszkiem.

Gość nieslychaniefajnyfacet
Patrze i trudno z pewnymi argumentami się nie zgodzić. Mam kolo 40, patrze na moją kobietę i oczom czasem nie wierzę..., Dalej kocham swoją kobietę i mi nie przeszkadza jej wygląd (jestesmy już ze sobą 16 lat). Ale powiem szczerze, jakbym był singlem, nawet bardzo wyposzczonym singlem to nie dałbym się skusić

Gość tak tylko ze
aby uprawiać seks trzeba co najmniej dwóch osób. I to kobieta musi budzic pożądanie, aby facet mógł. Po 30 niestety, tylko desperaci się zucają na sflaczałe, pomarszczone kobity. I dlatego seks (wolny) moga uprawiać kobitki tak mniej więcej do 30... Potem już wywolują tylko anty-wzwód

Hahahahahha, Wy chyba nie wiecie jak wygląda kobieta, która ma 30 lat :D Te, o których piszecie są pewnie dobrze po 50 :D Oczywiście, że trafiają się zaniedbane pasztety, ale to niezależnie od wieku. Przykre jest to, że bardzo często młode dziewczyny mają zero samokrytyki, kolczyk w pępku i wylewające się sadło z biodrówek :O Do tego wyłażące ze spodni stringi :O

Gość stara baba jak cholera
Mało_stanowczy jak zwykle ma rację :)

Gość Boze... przestancie tak gadac
Boze... przestancie tak gadac o kobietach po 30. roku zycia :O dobrze, ze moj facet lubi "zdrowe kobiety" - nawet za 40-stkami sie oglada, jak jest zadbana. Zreszta ja tez jestem od niego ciut starsza, ale przy nim wygladam na sporo mladsza. Poza tym... ehh, brak slow do Was panowie :O czesto macie pretensje, ze zona kupila sobie jakies drogie kosmetyki, a wymagacie od niej jednoczesnie by byla wiecznie mloda. Na dodatek Wy chyba sobie naprawde nie zdajecie sprawe z tego, jak ciezko jest dbac o wlasne cialo (mowie o kobietach). Maseczki na wlosy, na twarz, kremy, peelingi, szorowanie gruboziarnistymi szczotkami cialo, balsamowanie sie, depilowanie, regulowanie brwi, fryzjer, paznokcie ladne i zadbane, cialo maltretowane silowniami i fitnessami, a dodatkowo: musi dobrze gotowac, byc wiecznie usmiechnieta, ma dziecmi sie zajmowac, nianczyc je bez Waszej pomocy (najczesciej), sprzatanie calego domu, pranie, prasowanie, a wieczorem ma miec zawsze sile na to, by zrobic Wam striptiz, ladnie sie powyginac w lozku. Jeszcze najlepiej jakby byla bizneswoman, ktora wszystko wie i potrafi zorganizowac tak, zeby dom sie nie zawalil :O zastanowcie sie nad Waszym zachowaniem, przemyslcie to co napisalam.. moze w koncu docenicie kobiety, bo na tym forum ciezko o dobre opinie na temat kobiet :O

"Boze... przestancie tak gadac", niektorzy mowią ze taniej wyniesie wymienic niz utrzymywanie i kupno wielu drogich kosmetykow.

naprawdę jesteście aż tak płytcy? :O wymienić?!?! :O przykro się robi jak się to czyta... czasami żałuję, że dano mi żyć w tych czasach :O im większy postęp technologiczny, tym ludzie coraz mniej są wartościowi, niestety :O

Smutna prawda jest taka, że niektóre kobiety po 30-tce wyglądają gorzej niż Polonez Truck używany od 20 lat do rozwożenia ziemniaków. A to sztuka jest niebywała.

Gość Oburzony
Mam ponad 60 lat, ż0na niewiele ponad 40 lat. Dla mnie i nie tylko dla mnie jest piękną i pociągającą kobietą. Dla nastolatka na pewno jest już nieatrakcyjna ale nie martwcie się ich to też czeka. Jeżeli chodzi o możliwości seksualne to ja mogę i codziennie niestety kobietom po pewnym czasie to szaleństwo mija i nie chcą już tak intensywnie, po prostu kobieta spełniona ma inne priorytety. Zaznaczam że jesteśmy razem od 21 lat i za każdym razem żona ma orgazm, co najmniej jeden. Jest tyle sposobów by tego dokonać. Życzę wszystkim mądrym forumowiczom takiej przyjemności.

Gość Brawa dla oburznego
Mój szacun w Twoją stronę. Zobaczymy czy w "naszym" wieku ów opiniotwórca tez będzie trzymał się swojego zdania;)

Ajron in black -> zawsze się trafią jakieś "rodzynki", zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Ale zamiast krytykować i myśleć sobie "jaka to moja żona jest paskudna", nie lepiej jest wybrać się razem na siłownię/basen. A może nie jest szczęśliwa? Czemu kobieta ma być piękna i powabna, gdy jej facet całymi dniami siedzi przed kompem/telewizorem/z kolegami na piwie.. :O każda zdrowo myśląca kobieta chce być zadbana i na swój sposób dba o siebie. Jeśli się naprawdę zaniedbuje to jest to po części wina chłopaka/męża. Bo albo nie czuje się doceniona albo jest źle traktowana, albo samotna.. mogłabym tak wymieniać i wymieniać.

Gość Oburzony
Ajron in black - jeżeli byłbyś w seksie tak dobry jak jesteś głupi to ......... reszta jest milczeniem!