Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina_1986_

opalanie natryskowe czy solarium??

Polecane posty

Gość Paulina_1986_

witam ! Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej o opalaniu natryskowym .czy jest tu ktoś kto się opalał w ten sposów??Chcę wiedzieć ile to kosztuje jak długo się trzyma opalenizna i czy jest bardziej bezpieczne niż solarium. Z góry dziękuje za odpowiedzi :)

Gość Paulina_1986_
nikt nie odpowie?? :(

Gość Paulina_1986_
no napiszcie mi coś na temat natryskowego opalania.. plisss!! ;)

Gość kafemia
natryskowe na pewno jest bezpieczniejsze niz solarium, bo tu na Ciebie nie dzialaja promienie i nie opalasz sie tak naprawde. Tak jkabys wysmarowala sie balsamem brazujacym, a jak wiadomo balsamy nie szkodza. Tylko, ze efekt nie jest trwaly moga byc plamy, brudzi sie ubranie i zmywa sie "opalenizna" po kazdym myciu. Jak sie spocisz to tez splywa.

opalanie natryskowe dziala tak jak samoopalacz, smierdzi i sie zmywa po ok tygodniu. jesli potrzebujesz tego na jedno wyjscie np wesele to polecam, ale przed wyjazdem na wakacje to slaby pomysl bo nie utrzyma sie zbyt dlugo. nie wiem ile kosztuje w Polsce ale zakladam ze cos ok 80-100 zl za cale cialo. jak bedzie taniej so sie mocno zdziwie :-P moim zdaniem cena nie jest adekwatna do trwalosci, chyba ze kogos stac na cotygodniowe pryskanie zeby ladnie wygladac.

Gość Paulina_1986_
dziękuję Wam za odpowiedź :)