Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia baba na maxa

z życia wzięte...

Polecane posty

Gość głupia baba na maxa

wlasnie rozstaje sie z facetem po 13 latach... rok zboilam sie do tej akcji ale nie sadzilam ze az tak bedzie pieklo i bolalo... od jakiegos roku przestalo nam sie ukladac.rozmowy do niczego nie prowadzace, grozby prosby i inne cuda nie dzialaly. odsunelam sie. Myslalam ze moze taki czas mu potrzebny na przemyslenia, chwile samotnosci.Nawet wyjechalam na kilka tygodni.I jakby zaczelo dzialac.Wydawalo sie ze oboje zatesknilismy i zrozumielismy pewne rzeczy.. Okazalo sie ze nie do konca. Odkad wrocilam zmaiana frontu i nastawienia do mnie. Jakby to byl calkowicie obcy czlowiek.Oczywiscie wina za caly ten cyrk obarczyl mnie. I nawet mu sie to udalo.Ale okazalo sie ze byl nieuczciwy. Krecil na boku z laska ktora zapraszalismy do domu. I zlapany na goracym uczynku nadal sie nie przyznaje. Znalazlam bilety z ich wspolnego wypadu, bilingi itp. Powiedzial ze nic ich nie łaczy. Mysle ze nie chce zebym cos z tym zrobila bo ona sie rozwodzi i chce rozwodu z orzeczeniem o winie. Mamy wspolne mieszkanie, firme, budowe i spora dzialke i dom nad jeziorem. Zaproponowal mi 50 tys i 6 letni samochod. Dzis ide do prawnika.. Jak to boli ... nie sadzilam ze zylam z takim padalcem tyle latr pod jednym dachem...

Gość taka_jedna_jedyna
idz po prawnika, postaraj się o rozwód z orzeczeniem o winie, trzymaj bilingi oraz rachunki i bilety - no twój atut a te 50 tyś i stare auto niech sobie w dupę wsadzi

Gość popietam taką jedną jedyną
cały majątek jest więcej warty niż marne 50 tyś... a gdy sąd orzeknie jego winę, dostaniesz znacznie więcej niż połowę - tylko postaraj się o dobrego prawnika