Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupcio matołek 38

dostane kredyt w banku?

Polecane posty

Gość dupcio matołek 38

czy facet majacy 38 lat, zarabiajacy 1700 zl na reke, placacy alimenty 900 zl ma szanse na kredyt w banku np. na budowe domu?

Gość asdfg
tak w każdym banku ciołku.

Bank ma uznać, że za 1200 zl dochodu utrzymasz się i spłacisz kretyt? Niepoważny jesteś?

Gość dupcio matołek 38
chce sie z moja dziewczyna budowac moze uda mi sie sadownie zmniejszyc alimenty tak do 600 zl? jak myslicie? komu udalo sie zmniejszyc alimenty

Gość bladdd
800 zł ma dochodu

Gość lola45
Ewa, nie 1200 ale 800 zl :) 1700-900 =800 zl

ewa 33 - jak TY to policzylas :) zostaje 800 zl - watpie zeby przyznali zdolnosc kredytowa na dom - zastanowiles sie czy dasz rade splacic ten kredyt - watpie

Gość dupcio matołek 38
moja zona ma na reke 1800 zl i dostaje 900 alimentow , tyle sedzia zasadzil.Ta kurwa chcila 550 na dziecko, ale sad obnizyl o 100

Gość asteroi
dostaniesz kredyt - jakieś 10tys zł na okres 5 lat

Gość dupcio matołek 38
moze uda mi sie zmniejszyc alimenty na dzieic jeszcze musze wygrac sprawe w sadzie o rozowd z jej winy.mam dobrego adwokata

Gość asdfg
taa najlepiej oszczedzac na wlasnych dzieciach!! zrobic to potrafiłes!! a zarobić teraz na nie nie potrafisz!!

Gość asteroi
to co pisze dupcio matołek jest tak abstrakcyjne, że nie chce mi się wierzyć, że to może być prawda..

no tak, przestawilam cyferki, zrobiłam 1900 - 1700 a to odwrotnie tym bardziej zero szans na kretyt banki maja swoje stawki "kosztów utrzymania", 400-500 zł, zalezy jeszcze, czy jest samochód, jak wygląda sytuacja mieszkaniowo-rodzinno-dochodowa (rodzaj umowy, branza pracodawcy itd) ale z takimi dochodami to gościu - nie masz nawet co startować do banku, szkoda butów zdzierać

Gość dżon bon dżowi
ale jestes glupi :P wiesz ile wynosi rata miesieczna przecietnego kredytu na dom? :P od 1500zl miesiecznie wzwyz :P trzeba sie bylo uczyc i miec lepsza prace. robole chawir nie stawiaja

Gość dupcio matołek 38
mieszkam z matka, mamy swoj dom..dom chce budowac z dziewczyna, bo moja matka nie chce aby ta zdiewczyna mieszkala w jej domu.A mmoze uda mi sie zmniejszyc alimenty? udalo sie komus? zbnacie kogos?

Gość asteroi
a o ile chcesz zmniejszyć te alimenty? Przecież te kwoty, o których piszesz są żałosne. Myślisz, że jak obniżysz alimenty o 35zł czy o 82zł to Twoja sytuacja się zmieni?

Gość llexx
sąd może zmniejszyć alimenty tylko wtedy gdyby twoja sytuacja życiowa się pogorszyła(masz pracę ale zarabiasz mniej np 1400zł) lub straciłeś pracę, jesteś ciężko chory i pieniądze przeznaczasz na leki, chyba nie powiesz w sądzie ze chcesz mniejszych alimentów bo chcesz wziąść kredyt na dom???? może lepiej znajdź 2 pracę albo coś, w każdym bądź razie kredyt na dom to minimum 100-150 tyś. zł((mały domek), jesteś uwiązany na wiele lat i z odsetkami rata będzie dosyć duża

Gość dupcio matołek 38
chce placic góra 600 zl na dwoje czyli po 300 zl , tak jak upieralem sie w sadzie,tylko ze sedzia stal po stronie zony.jestem kierowca w prywatnej firmie.zona pracuje w szkole-nauczycielka

Gość dupcio matolek 38
mam nadzieje ze rozowd szybko dostane.zlozylem z orzekaniem o win ie zony, bo ona nie chciala mi isc na reke.

Gość nick se dobrałeś idealnie
powiedz w sąśdzie, że nie chciałeś tych dzieci, żona cię zgwałciła, to może zmniejszą ci alimenty, matole :P

Gość smutna zosia
o boze facet... czy ty jestes niepowazny???? nikt nie da ci kredytu przy takich dochodach. mierz sily na zamiary. ja sie martwie bo moja facet ,ktory jest pilotem wojskowym i ma pensje ok 5tys i alimenty 800zl tez splaca kredyt a ma juz postawione dwa domy... widze ,ze naprawde moge miec spokojna glowe... :( co na to twoja dziewczyna? ona pracuje?

Gość dupcio matołek 38
jest jej wina-przesiadywala duzo przy komputerze i miala dom w dupie, moja matke nazwala pizda kilka razy

Gość smutna zosia
kim jestes z zawodu? na to tez patrza przy orzekaniu zdolnosci

Gość dupcio matolek 38
jestem mechanikiem zamochodowym ale pracuje jako kierowca w prywatnej firmie, zona w szkole pracuje

Gość dupcio matolek 38
poza tym zona wrobila mnie w dzioecko, bo wiedziala ze chcemy sie rozstac.myslala ze jak bedzie nastepne dziecko to nie bedzie rozowdu.

Gość smutna zosia
wiesz co... wiem ,ze kazdy marzy o wlasnym domku...etc. ale w tyma zasranym kraju stac na to tylko nielicznych :(((( albo ukradniesz albo otworzysz wlasny biznes to wtedy bedzie cie stac...a tak...zaden bank nie da ci kredytu. a duzo chciales wziasc? twoja dziewczyna pracuje?

Gość dupcio matolek 38
pracuje , zarabia 1500 zl.